(FOTO) DISKRETNO PORUČIO SVATOVIMA: Viktor Troicki neće decu na svadbi?!
Foto: Printskrin/Instagram

Dogovor sa budućom suprugom

(FOTO) DISKRETNO PORUČIO SVATOVIMA: Viktor Troicki neće decu na svadbi?!

Tenis -

Srpski teniser Viktor Troicki, koji će s manekenkom Aleksandrom Đorđević stati na ludi kamen za 20 dana, zvanicama je rekao da decu ne dovode na slavlje.

“Viktor i Aleksandra su se dogovorili još dok su sastavljali spisak zvanica da će na diskretan način poručiti svatovima da ne dovode decu. Kako oboje imaju mnogobrojnu rodbinu i dosta prijatelja, to su uradili prvenstveno zbog mesta u svečanoj sali, koja nije dovoljno velika da primi sve ljude koje žele da pozovu. Između ostalog, deca su nepoželjna i zato što će na slavlju biti veliki broj poznatih ličnosti, pa da im mališani ne dosađuju selfijima i traženjem autograma”, rekao je izvor budućem paru za Alo.

Par pre venčanja ide na Devičanska ostrva, gde će Viktor igrati turnir, a kad se vrate čeka ih gala svečanost koju je Aleksandra pripremala, a Troicki nije štedeo novca da to sve izgleda onako kako žele.

Na svadbi će svirati bend koji se Viktoru dopao na jednom od slavlja Novaka Đokovića, a mladu će “obući” dizajnerka i žena tenisera Janka Tipsarevića, Biljana Tipsarević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track