(VIDEO, FOTO) EKSKLUZIVNI PAPARACO: Đokovići proslavili rođendane i osvajanje Rolan Garosa
Foto: Damir Dervišagić

Žurka šampiona

(VIDEO, FOTO) EKSKLUZIVNI PAPARACO: Đokovići proslavili rođendane i osvajanje Rolan Garosa

Tenis -

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, pre 8 dana je osvojio Rolan garos i tako kompletirao nisku trofeja sa četiri najveća trofeja!

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Novak je ne samo osvojio dvanaest godina čekani trofej na Rolan Garosu, već je istovremeno šampion sva četiri najvrednija trofeja u teniskom sportu: Australijan opena, Rolan Garosa, Vimbldona i US opena.

Sve to je bio povod da porodica Đoković okupi rodbinu i prijatelje i vreme dok su Novak i Jelena u Beogradu iskoristi da proslavio najnovije uspehe, ali i Novakov (22. maja) i Jelenin (17. juna) rođenadan.

Na slavlju u restoranu su Novakovi roditelji Srđan i Dijana, stric Goran, teča Zoran Terzić, inače, selektor odbojkašica Srbije, bivši direktor Kliničkog centra Srbije Miljko Ristić...

"Hvala što ste nam ulepšali ovo veče. Ljubavi, srećan rođendan. Hteo bih da kažem i da mi imamo jedan klavir, koji koristimo kada Stefan ode da odspava. Ali zato imam saksofon i pošto sam član, sada mogu da odsviram nešto", rekao je Novak i dobio aplauze, a nakon njega je na binu izašla slavljenica.

"Hvala mojoj porodici, Srđanu i Dijanu, oni su moja porodica. Hvala vam za sve i za to što obraćate pažnju na moje strasti", sijala je Jelena od sreće.

Novak se na kratko obratio pratiocima na društvenim mrežama:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track