(FOTO) IMPRESIONIRAN NOLETOM Vučević: Đoković je neverovatan!
Foto: Beta

Novak se nije promenio

(FOTO) IMPRESIONIRAN NOLETOM Vučević: Đoković je neverovatan!

Tenis -

Košarkaš Orlando Medžika Nikola Vučević istakao je da bi Novak Đoković trebalo da bude uzor svima, i to ne samo zbog rezultata koje postiže.

“Više od rezultata impresionira me njegov odnos prema sportu, Novak je neverovatan profesionalac i čitav život je podredio tenisu. Nikada se ne zadovoljava postignutim, već traži način da napreduje. Svakako da poseduje talenat, ali njegov trud je neverovatan - primetio je Vučević.

“Takođe me oduševljava njegov odnos prema navijačima i medijima i deci, kao i humanitarni rad. Iako je osvojio dosta toga, nije se promenio, već je ostao na zemlji. Nije pun sebe, već je normalna osoba. Kada smo se upoznali, pričao je o meni čestitajući mi što igram odlično u NBA ligi i bio je oduševljen mojim rezultatima. Rekao sam do to nije ni približno onome što on radi. To pokazuje koliko je veliki čovek. Zbog toga ga mnogi i najviše cene, ne samo zbog rezultata, već zato što je ostao isti. Zato ga i ljudi vole“ - dodao je Vučević za portal RTCG.

Centar Orlanda kaže da Novak ima sve što jedan šampion treba da poseduje.

“Može neko od Federerovih ili Nadalovih navijača da ga ne voli kao sporistu, ali nije mi jasno da ga neko ne voli kao osobu. Kada se sve sagleda, Đoković može svima da nam bude uzor. Zaista je retko da se neko takav rodi, mnogi sportisti mu se dive“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track