(FOTO) POKAZALA STOMAČIĆ: Ana Ivanović trudna?
Foto: Profimedia

NEPOTVRĐENO

(FOTO) POKAZALA STOMAČIĆ: Ana Ivanović trudna?

Tenis -

Naša teniserka sinoć igrala na prestižnom mastersu, a pre toga je španski foto-reporteri uslikali kako razmenjuje nežnosti s verenikom Bastijanom Švajnštajgerom

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović čeka bebu?!Senzacionalna vest i dalje je nepotvrđena, ali ako je suditi po fotografiji koja je nastala juče u Madridu - trudnički stomačić naše teniserke govori da potvrda ove informacije nije ni potrebna.

lovely couple #BastiAna

A photo posted by BastiAna (@basti_ana) on May 1, 2016 at 6:04am PDT

Ipak, ono što je zbunilo pratioce Ane Ivanović i njenog izabranika Bastijana Švajnštajgera jeste činjenica da je Srpkinja juče igrala na prestižnom mastersu i da u haljinici za tenis nije bilo moguće primetiti nikakve promene.

so cute #BastiAna

A photo posted by BastiAna (@basti_ana) on May 1, 2016 at 5:50am PDT

BastiAna

A photo posted by BastiAna (@basti_ana) on May 1, 2016 at 6:04pm PDT

Zdravstveni problemi sredinom drugog seta u duelu sa Amerikankom Luizom Ćiriko samo su podgrejali priču o drugom stanju Ivanovićeve, a dani pred nama pokazaće da li je fotografija iz šetnje po parku u Madridu bez potrebe uzburkala javnost ili naša teniserka zaista očekuje prinovu.

Sudeći po osmesima i strasnim poljupcima Ane i Bastijana, očigledno je da Nemac i Srpkinja uživaju u svakom zajedničkom trenutku, pa ni eventualna potvrda vesti o trudnoći naše teniserke ne bi bila začuđujuća. Mada bi bilo pomalo čudno da se tako nešto dogodi u predvečerje OI u Rio de Žaneiru.

Bilo kako bilo, jedno je sigurno, Ana i Švajni će se ove godine venčati, a velika svadba planirana je za leto.

Slike Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera je prvi objavio Dejli mejl. Fotoreporteri su uslikali Anu i Bastijana kako šetaju Madridom. Brojni fanovi fudbalera i teniserke su potom na društvenim mrežama objavili slike poznatog para.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track