(FOTO) RASKID O KOME JE BRUJAO BALKAN: Ovaj MACAN je bio velika ljubav Jelene Janković
Foto: Profimedia

Plamen ljubavi koji se ugasio

(FOTO) RASKID O KOME JE BRUJAO BALKAN: Ovaj MACAN je bio velika ljubav Jelene Janković

Tenis -

Iako su im mnogi predviđali brak, srpska teniserka Jelena Janković i crnogorski vaterpolista Mlađan Janović pre tri godine okončali su dugogodišnju vezu.

Česta razdvojenost ih je skupo koštala, pa su se nedavno definitivno razišli, a kako su preneli beogradski mediji - na Jeleninu inicijativu.

Jelena i Mlađan su se upoznali 2008. godine na Olimpijskim igrama u Pekingu i to u restoranu brze hrane. Ljubav je planula na prvi pogled. Jelena je tada bila prva teniserka sveta, dok su Mlađanu predviđali blistavu vaterpolo karijeru.

Usledila je ljubavna idila koja ja trajala godinu dana, a prvi put su raskinuli 2012. godine da bi za vrlo kratko vreme shvatili da ne mogu jedno bez drugog i obnovili vezu.

I kada su svi očekivali da će svoju ljubav krunisai brakom, kao grom iz vedra neba ovaj par je stavio tačku na ljubavnu romansu.

Jelena Janković i Mlađan Janović, foto: Saša Pavlić
Jelena Janković i Mlađan Janović, foto: Saša Pavlić

VIBER DAN ZALJUBLJENIH: Uradi kviz i saznaj ko je tvoja istinska ljubav: Sport ili žene!

Kompanija Viber povodom dana zaljubljenih lansirala je zabavan i zanimljiv kviz koji će ti "reći" ko je tvoja istinska ljubav, da li više voliš sport ili žene! Ne samo da ćeš se dobro zabaviti, već ćeš poneti i posebnu titulu nekog Valentina! Kad završiš kviz, pored rezultata Viber će ti dati i preporuku koji javni čet na Viberu najviše odgovara tvom profilu i koji možeš da zapratiš i tako nastaviš svoju zabavu na ovoj platformi.

Evo kako da pokrenete ovu zabavu:

Da bi posto deo ViberSerbia javnog naloga jednostavno klikni na ovaj LINK. Nakon toga potrebno je da zapratiš ovaj javni nalog, a Viber pametni robot će ti odmah pokrenuti kviz u okviru tvojih viber poruka. I pitanja i odgovori su krajnje zanimljivi, tako da ćeš se silno nasmejati dok budeš rešavao/la ovaj kviz. Nakon što “proćaskaš” sa ovim Ljubavnim botom, dobićeš odgovor koji si tip romantika/ Valentina! Po završetku kviza, možete se pridružiti i Viber Kurir sport zaljubljenicima!

BONUS VIDEO:

Košarkaši su pravi magnet za devojke, a ove čuvene cice su najbolji dokaz za to

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track