(FOTO) SPREMNA ZA UDAJU: Ana Ivanović izgledom oduvala rivalke!

Srpkinja blistala na svečanoj večeri

(FOTO) SPREMNA ZA UDAJU: Ana Ivanović izgledom oduvala rivalke!

Tenis -
Ana Ivanović se pojavila u sjajnoj crvenoj haljini i plenila izgledom na ceremoniji pred turnir u Sankt Peterburgu

Ana Ivanović možda ne blista na teniskim terenima, ali je u Sankt Peterburgu ponovo zasenila sve igračice!Srpkinja je na svečanoj večeri i modnoj reviji koja je uvertira za turnir dokazala da je, što se tiče izgleda i stajlinga, neprikosnoveni broj jedan WTA tura. Ana se pojavila u sjajnoj crvenoj haljini minimalističkog dizajna, pa je uz atraktivne minđuše izazvala reakcije brojnih foto-reportera.

Uvek za SrbijuIvanovićeva je izrazila nadu da će u Sankt Peterburgu igrati na višem nivou nego u prethodnom periodu i otkrila da je zbog nešto intenzivnijih priprema zapravo otkazala učešće u meču Fed kupa Srbije i Španije.- Uvek sam se trudila da igram za svoju zemlju kad god bi mi se pružila prilika. Odluka je bila teška, ali morala sam da je donesem. Procenila sam da je bolje za mene da se posvetim individualnim treninzima da bih podigla nivo forme za nastavak sezone - rekla je Ana.Na pitanje koliko je teško u isto vreme biti mlada, pametna, talentovana i uspešna žena, naša teniserka je odgovorila:- Hvala vam na komplimentima, mada ovo mlada već pomalo bledi.Rusi zinuliRuski novinari su pokušali malo da je isprovociraju konstatacijom da je Karolina Voznjacki veliki navijač Liverpula.- Pa ja sam fan Mančester junajteda - odgovorila je Ana Ivanović.Naravno, znamo i zašto.

Bild otkrioVENČANJE ANE I ŠVAJNIJA VEĆ U MARTUNemački Bild je otkrio da bi venčanje Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera moglo da se dogodi već u martu! Naime, u kalendaru nacionalnih liga postoji „rupa“ od 21. do 28. februara, kada su na programu prijateljske utakmice nacionalnih timova. Švajnštajger neće igrati za Nemačku, pa će moći da organizuje svečanost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track