IVANOVIĆEVA PONOVO SAMA: Bastijan ostavio Anu zbog ruske pevačice?!
Foto: Twitter

Kraj romanse

IVANOVIĆEVA PONOVO SAMA: Bastijan ostavio Anu zbog ruske pevačice?!

Tenis -
Nemački mediji spekulišu da je slavni fudbaler posle nekoliko meseci zabavljanja ostavio jednu od najlepših teniserki sveta Srpkinju Anu Ivanović i da je poklonio srce nemačkoj pevačici ruskog porekla

BERLIN - Fudbaler Bajerna i nemački reprezentativac Bastijan Švajnštajger u vezi je sa pevačicom ruskog porekla Jelenom Petrovnom Fišer.Nemački mediji spekulišu da je slavni fudbaler posle nekoliko meseci zabavljanja ostavio jednu od najlepših teniserki sveta Srpkinju Anu Ivanović i da je poklonio srce nemačkoj pevačici. Jelena je rođena u Krasnojarsku, ali su njeni roditelji emigrirali u Nemačku 90-tih godina prošlog veka.

Švajnštajger je pre nekoliko dana bio specijalni gost na koncertu atraktivne Jelene u Minhenu, a na društvenim mrežama objavio je da je bila fantastična atmosfera.Nemački mediji podsećaju da je Švajnštajger do jula bio u vezi sa Sarom Sari Brandtner. Bastijan i Sara bili su u vezi sedam godina, ali su takođe postojale spekulacije da se fudbaler Bajerna posle raskida sa Anom vratio staroj ljubavi.Ivanovićeva je u intervju za jedan strani magazin izjavila da zbog gustog rasporeda nema vremena za izlaske i druženja.

"Kada bih našla idealnog muškarca, našla bih vremena i za vezu", navela je Ivanovićeva, ali tom prilikom nije pominjala Švajnštajgera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track