JANKO NERVIRA NOVAKA: Tipsarević otvorio restoran
Foto: Instagram

Gurman

JANKO NERVIRA NOVAKA: Tipsarević otvorio restoran

Tenis -

Presrećan sam što nam kuhinja razbija. Najbolja pica u Beogradu, napisao je Tipsa

Srpski teniser Janko Tipsarević ne krije da uživa i u nezdravoj hrani, pa se tako na Instagramu pohvalio, kako kaže, najboljom picom u Beogradu, i to upravo iz kuhinje njegovog restorana!

Verujemo da je Jankova fotografija pice izmamila uzdah čežnje čak i kod njegovog prijatelja i kolege Novaka Đokovića, koji zbog glutenske dijete i veganske ishrane koje praktikuje najpoznatije italijansko jelo ne sme da jede.- Presrećan sam što nam kuhinja razbija. Najbolja pica u Beogradu - napisao je Tipsarević.

A da je i Jankova ćerkica Emili pravi mali gurman, pokazuje presladak snimak koji je na Instagramu objavila Biljana Tipsarević, gde ćerka poznatog tenisera tokom putovanja avionom od stjuardese uporno traži malo slaninice!

Fanovi poručili POKAŽI NOLETU ŠTA DA JEDE!Nakon što se Janko pohvalio slikom pice iz svog restorana, njegovi fanovi na Instagramu odmah su prokomentarisali da bi trebalo Novaka da posavetuje u vezi sa ishranom jer je previše mršav.- Janika, care! Samo opleti po toj pici, mani se pametovanja bez glutena i vegeterijanske hrane. Slanina, breee - napisao je jedan od Jankovih pratilaca, dok se jedna dama nadovezala:- To, majstore! Objasni Novaku šta je hrana za snagu. Možda te i posluša.

Anja Vukašinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

8 razloga zbog kojih je Đoković mršaviji nego ikad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track