KURIR NA LICU MESTA: Ana i Švajni viđeni u Veneciji!
Foto: Profimedia

Ovde će se venčati teniserka i fudbaler

KURIR NA LICU MESTA: Ana i Švajni viđeni u Veneciji!

Tenis -

Slavni par je pre mesec dana u ovom gradu ugovarao detalje svadbe. Odlučili da ih do mesta na kojem će se venčati preveze hotelski taksi čamac. Zbog Bastijanovih profesionalnih obaveza ceremoniju su odložili.

Turisti i novinarske ekipe iz celog sveta došli su u Veneciju zbog venčanja Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera. Svi bi da vide najveću lepoticu belog sporta kako izgovara sudbonosno „da“ nemačkom fudbaleru!I ekipa Kurira se zaputila u Veneciju. Tamo smo saznali da je slavni par pre mesec dana boravio u tom gradu kako bi se dogovorili o detaljima svadbe!- Poznajem Anu i Švajnija! Vozio sam ih nedavno svojom gondolom. Čuo sam da će se ovde venčati, ali ne znam u kom hotelu. Verovatno tamo gde je Džordž Kluni pravio svadbu - ispričao nam je gondolijer.Odmah smo se zaputili ka tom hotelu. I sve nam je bilo jasnije. U njegovoj blizini sve vrvi od znatiželjnih turista, a primetili smo i nekoliko novinarskih ekipa. Mnogi su iznajmili čamce da bi prošli pored hotela, gde će biti upriličeno veselje. Među njima su Piter i Džoana.

Brinu o privatnosti

- Evo, vidite, to je taj hotel, tu su se venčale mnoge svetske zvezde, možda će i Ana i Švajni - rekao je čamdžija tom bračnom paru.Pozvonili smo na recepciju hotela i zamolili ih da uđemo. Međutim, oni nam to nisu dozvolili, jer, kako kažu, brinu o privatnosti Ane i Švajnija:- Informacije o našim gostima ne možemo da vam damo bez njihove dozvole. Ne možemo da vam kažemo da li će biti venčanja i da li su oni uopšte naši gosti.Međutim, jedan malo pričljiviji radnik hotela nam je odao jednu tajnu.- Čuo sam da će mladu i mladoženju prevoziti hotelski taksi čamac. Trebalo je ovog vikenda ovde da bude VIP zabava, ali je odložena zbog njegovih profesionalnih obaveza. O novom datumu ne smem da govorim - rekao je mladić, koji je insistirao na tome da ne objavljujemo njegovo ime i sliku, što je i razumljivo s obzirom na to da zvanice i zaposleni o venčanju ne smeju ni da pisnu.

Naime, Ana je zvanicama poslala pozivnice za venčanje s Bastijanom na kojima piše s koje lokacije će ih njeno osoblje odvesti na mesto na kojem će biti upriličena svadba. Kazna za lajaveGosti, ali i svi oni koji učestvuju u organizaciji venčanja, potpisali su ugovore o tajnosti, koji ih obavezuju na potpunu diskreciju. U klauzuli jasno stoji da je zabranjeno objavljivanje fotografija i lokacije na kojoj će ceremonija biti upriličena, jer će u suprotnom platiti veliku novčanu kaznu.

Željko i JovanaI ONI UŽIVAJU U VENECIJIU Veneciji su trenutno i Željko i Jovana Joksimović!- Retki su neradni vikendi. Šaljem vam pozdrave iz Venecije. Uživajte u svakom danu, volite svoje najdraže i posvetite im vreme - poručio je muzičar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track