(KURIR TV) ŠVAJNI, BIĆEŠ PAPUČAR: Ana nagazila mladoženju na venčanju
Foto: Fonet AP

Superekskluzivno Svi detalji venčanja Ivanovićeve i Bastijana u Veneciji

(KURIR TV) ŠVAJNI, BIĆEŠ PAPUČAR: Ana nagazila mladoženju na venčanju

Tenis -

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger juče su izgovorili sudbonosno „da“. Srpska teniserka i nemački fudbaler sklopili su građanski brak u opštini u centru Venecije.

Tom činu prisustvovali su samo kumovi i članovi porodica Ivanović i Švajnštajger, a ekipa Kurira je s lica mesta pratila sve detalje ceremonije.Švajni mahnuo KuriruKako saznajemo, Ana je uzela Švajnijevo prezime, ali postoji mogućnost da će se u javnosti i dalje predstavljati devojačkim.

Mladenci su nasmejani stigli u opštinu. Prvo je iz gondole izašla Ana, u dugoj beloj haljini s puštenom kosom i malo šminke, i brzo je ušla u zgradu. Za njom je koračao njen muž, koji je mahnuo ekipi Kurira.Oko opštine je bilo na desetine novinarskih ekipa iz cele Evrope, kao i mnogo fanova ovog popularnog sportskog para. Ipak, ulaz u opštinu nije bio moguć jer su pred njom sve vreme stajali pripadnici obezbeđenja.

Glavna u kući- Ana i Švajni su jedva čekali da ih matičar proglasi mužem i ženom. Anu je posle ceremonije prvo izljubila svekrva, dok je Bastijan prve čestitke dobio od tasta, koji mu je poručio da pazi i čuva njegovu ćerku - otkriva naš izvor i nastavlja:- Švajni je baš bio uzbuđen što je Ivanovićeva postala njegova supruga. Pričao je da je presrećan što se oženio ženom svog života, te da mu je ovo najsrećniji dan - kaže naš sagovornik koji je bio uključen u organizaciju venčanja.

Prema našim saznanjima, teniserka je ispoštovala jedan od srpskih običaja - na venčanju je zgazila mladoženju. Prema narodnom verovanju, to znači da će ona biti glavna u kući.Nakon opštinskog venčanja, koje je trajalo oko pola sata, bračni par se sa članovima porodice brodićem odvezao u drugi kraj grada, gde je upriličen svečani ručak.

Tek u popodnevnim satima počele su da pristižu zvanice. Svatovi porodice Ivanović stigli su iz Beograda preko Hrvatske, dok su Švajnijevi gosti došli iz Minhena. Za njih su sinoć priređeni večera i koktel dobrodošlice, a za danas je zakazano crkveno venčanje, kao i gala slavlje, na kojem će Ana poneti raskošnu venčanicu vrednu nekoliko desetina hiljada evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track