KURIROV SELFI OD MILION DOLARA: Teniski asovi pozirali za vas
Foto: Milan Nastić

Ekskluzivno sa Rolan Garosa

KURIROV SELFI OD MILION DOLARA: Teniski asovi pozirali za vas

Tenis -

Endi Mari, Stan Vavrinka, Rišar Gaske i David Ferer uz fotografisanje s našim izveštačem juče govorili o globalnom fenomenu zvanom selfi

Selfi je definitivno postao globalni trend, a u skladu s tim izveštač Kurira na Rolan Garosu napravio je nekoliko takvih fotografija sa svetskim teniserima.

I dok su nam svi koje smo pitali izlazili u susret, s njima smo i prozborili pokoju na ovu temu - selfi.

Endi Mari, Stan Vavrinka, Rišar Gaske i David Ferer bili su ti koji su pozirali za Kurir.Jedan od najboljih tenisera na svetu Endi Mari bio je prilično zbunjen, ali je istakao da voli da radi selfi s fanovima.- Putujemo mnogo i naravno da smo svesni da navijači žele da urade selfi s nama, to i jeste naš deo posla. Privatno nemam naviku da uzmem aparat i uradim selfi - ljubazan je bio Škot.Stan Vavrinka iskren je bio i rekao da ga taj vid slikanja ne zanima, ali da poštuje ako neko želi da radi selfi.- Nisam od onih osoba koje uzmu telefon i žele da naprave selfi. Ali sam isto tako svestan da imamo navijače koji od nas traže da im izađemo u susret i svestan sam toga jer je to postao globalni hit - poručio je Švajcarac.

Francuz Rišar Gaske takođe nema naviku da radi selfi, samo ako je neki interesantan povod.- Moram da priznam da mi je svaki vid slikanja malo dosadio, ali igram tenis, putujem svetom i svestan sam da nekima znači da urade selfi sa mnom, pogotovo deci - istakao je Gaske.

Najmanje rečit bio je Španac David Ferer, koji je žurio da odradi trening pred meč.- Lično me to ne zanima, ali s navijačima nemam ništa protiv. Oprostite, žurim, čeka me trening, a onda i meč - rekao je Španac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track