KVOTE ZA ROLAN GAROS: Đoković najveći favorit, iznenadiće vas šanse Federera
Foto: Reuters

KVOTE ZA ROLAN GAROS: Đoković najveći favorit, iznenadiće vas šanse Federera

Tenis -

Iako je ubedljivo poražen u finalu Mastersa u Rimu od Endija Mareja, srpski tenisrer Novak Đoković je najveći favorit da se prvi put u karijeri domogne krune na Rolan Garosu i tako kompletira kolekciju Gran slem trofeja.

To kaže i pogled na kladioničarske kvote. Krajem aprila, pre Madrida i Rima, kvota na najpoznatijoj kladionici u Velikoj Britaniji Vilijam Hil da će Đoković slaviti na Otvorenom prvenstvu Francuske bila je 1,74, a sada, pet dana pre početka drugog Grend slema sezone, je neznatno veća - 1,80.

Drugi favorit je i Rafael Nadal, devetostruki šampion Rolan Garosa, čijim desetim trijumfom možete da zaradite četiri puta veću sumu od uložene. Velika razlika u kvoti je na trećeg favorita, Endija Mareja, koji je sa 9,00 pre tri nedelja, skočio na samo 5,50. Finale Madrida i osvajanje Rima pokazali su da će Škot u Parizu može da bude i najveći rival Đokoviću, kao što je bio na prethodna dva Mastersa na šljaci.Branilac krune, Sten Vavrinka, i pored očajne forme, i dalje je u vrhu, na četvrtom mestu, sa kvotom 15,00, ispred neoredvidivog Keija Nišikorija (26,00) i mlade austrijske nade Dominika Tima (29,00).

Zbog povrede i neizvesnog učešća u Parizu, nekadašnjem šampionu , Rodžeru Federeru, daju se minimalne šanse.Ukoliko se kladite na Švajcarca možete da zaradite čak 34 puta više od uloženog.

U prvih 10 po bukmejkerima su i: Francuzi - Gael Monfis i Žo Vilfred Conga, kao i Kanađanin Miloš Raonić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track