LEGENDARNI NEMAC OTKRIO: Evo šta Boris Beker kaže o nastavku saradnje sa Novakom Đokovićem
Foto: Profimedia Okt2016

Tim koji pobeđuje

LEGENDARNI NEMAC OTKRIO: Evo šta Boris Beker kaže o nastavku saradnje sa Novakom Đokovićem

Tenis -

Legendarni nemački teniser, a danas trener Boris Beker u velikom intervjuu za britanske medije pričao o detaljima vezanim za igru Novaka Đokovića ali i o tome da li će nastaviti saradnju sa najboljim srpskim teniserom.

Nakon fenomenalnog starta 2016. godine i pobedničkih šest turnira, Đoković se bori da održi svoje uobičajene visoke standarde. Kolekciju Gren slem trofeja kompletirao je u junu osvojivši Rolan Garos, uzeo je predah od dva meseca i od tada ne uspeva da se vrati na nivo na koji je navikao ljubitelje tenisa.

"Ruke našeg tima su bile malo vezane. Kompletiranjem trofeja, ali i time što je postao otac u oktobru 2014. godine, dovelo je do toga da njegove misli budu usmerene van terena. Želi da provede više vremena sa porodicom, pa su se 'poslovni interesi' promenili", ističe Beker.

Međutim, Nemac veruje da će naredne godine njegova motivacija koja je trenutno splasnula da se vrati.

"Novak je borac! On voli da se takmiči. Ako postoji jedan čovek koji bi morao da odigra meč za moj život, to bi bio Đoković. Toliko mu verujem", iskren je Beker i nastavlja:

"Naredna godina bi trebala da bude pravi preokret za Novaka. Mnogo poraza u poslednje vreme ga je dosta pogodilo i to će ga verovatno inspirisati da ponovo bude motivisan. Možda ovaj neuspeh što je doživeo na kraju bude nešto dobro", zaključuje Beker.

A kada je njihov nastavk saradnje u pitanju, nije hteo previše da otkriva.

"Trenutno smo u procesu pregovora. Ne mogu da vam kažem više od toga. Ne mogu da vam kažem 'nastavljamo', ali ne mogu da vam kažem ni 'ne nastavljamo'. Što se mene tiče stvarno sam uživao tokom ove tri godine. Bio sam u svom elementu, a to ću činiti i ubuduće. Ne žalim ni za čim, bila je ovo neverovatna avantura", rekao je Beker.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track