LOPOVI OPLJAČKALI NOVAKOVOG TASTA I TAŠTU: Roditelji Jelene Đoković na meti provalnika
Foto: Marina Lopičić Kurir

Obili kuću i odneli dragocenosti

LOPOVI OPLJAČKALI NOVAKOVOG TASTA I TAŠTU: Roditelji Jelene Đoković na meti provalnika

Tenis -
Provalnik je ušao preko terase, odneo novac i bisernu ogrlicu koja vredi oko 1.000 evra

Miomir Ristić (57), tast tenisera Novaka Đokovića, alarmirao je policiju nakon što je njegova kuća obijena i iz nje odnet novac i vredan nakit njegove supruge Vere Ristić (53), majke Novakove žene Jelene.

- Provalnik je u njihovu kuću na Voždovcu upao u noći između 27. i 28. avgusta. U prvom trenutku, kada se vratio kući, Novakov tast nije ništa slutio. Šok je usledio kada je ušao u jednu od soba i video da su stvari ispreturane, a terasna vrata razvaljena. Istog trenutka je pozvao policiju - kaže izvor za beogradske medije.

Izvor dodaje da je Ristić, dok patrola nije stigla, konstatovao da mu je nepoznati lopov iz kuće odneo veću sumu novca.

- Ipak, najveće razočaranje je doživeo kada kada je primetio da je iz kutije za nakit odneta bela biserna ogrlica njegove supruge Vere. Ogrlica je vredna oko 1.000 evra, a ima i sentimentalni značaj, budući da se radi o poklonu - priča izvor blizak istrazi prenosi Alo.

Policija će u narednom periodu pregledati video snimke sigurnosnih kamera sa okolnih kuća kako bi se eventualno otkrili počinioci, a biće saslušane i osobe koje odlaze u dom Đokovićevog tasta i tašte koji su eventualno, svesno ili nesvesno, mogle dati informacije provalnicima gde se i šta u kući nalazi.

Početkom ove godine provalili i u "Novaka"

Beogradski restoran "Novak", u vlasništvu Novaka Đokovića bio je tipovan 9. januara ove godine.

Provalnik je upao u lokal na novobeogradskom Bulevaru Arsenija Čarnojevića posle ponoći, tako što je razvalio rešetku na ventilacionom otvoru u magacinu. Potom je produžio do kancelarije i iz metalne kase uzeo oko 7.000 evra, tačnije 762.000 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track