MAMILA UZDAHE NA VIMBLDONU: Ana Ivanović pa sve ostale
Foto: Profimedia

Srpkinja blista

MAMILA UZDAHE NA VIMBLDONU: Ana Ivanović pa sve ostale

Tenis -

Ivanovićeva na tradicionalnu žurku uoči Vimbldona došla u dugoj crvenoj haljini s golim ramenima i zasenila sve ostale teniserke

Vimbldon još nije ni počeo, a već je dobio svoju kraljicu! Nije teško pogoditi da se radi o srpskoj teniserki Ani Ivanović, koja je zablistala na tradicionalnoj žurki koja se organizuje pre početka turnira.Ana, pa nekoliko mesta prazno, pa sve ostale teniserke. Stajling Ivanovićeve oduševio je sve, pa joj je na društvenim mrežama već dodeljena titula - kraljice Vimbldona. Buduća supruga Bastijana Švajnštajgera na žurku je došla u dugoj crvenoj haljini i crnim štiklama. Ponosno je pokazala i verenički prsten, koji će posle Vimbldona zameniti burma.Vredi istaći da je i Jelena Janković odabrala izuzetno lepu belu kombinaciju. Od ostalih, pažnju je privukao stajling Sorane Krstee, rumunske teniserke koja se pojavila u kraćoj haljini koja je isticala njeno zanosno telo. Serena Vilijams se odlučila za crno-belu kombinaciju, za šta je takođe dobila komplimente. Prelepa Kanađanka Eženi Bušar odabrala je kompletno crvenu varijantu, ali to nije bilo ni blizu Anine haljine.

Žreb za VimbldonĐOKOVIĆ NA FEDERERANovak Đoković u prvom kolu Vimbldona igraće protiv Džejmsa Vorda, 177. igrača na ATP listi. U narednim rundama Noleta očekuju Marinaro, Kveri, Ferer i Raonić. Prema projekciji žreba srpski teniser u polufinalu ide na Rodžera Federera, dok je u drugom delu kostura Endi Mari. Kod dama, Ana Ivanović čeka kvalifikantkinju, dok Jelena Janković igra protiv Stefani Fogel iz Švajcarske. Iako su u istom delu žreba, Srpkinje međusobno mogu da se sastanu tek ako se plasiraju u polufinale.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track