NOLE MENJA PLANOVE: Novak Đoković propušta US Open zbog prinove
Foto: Profimedia

Ima druge prioritete

NOLE MENJA PLANOVE: Novak Đoković propušta US Open zbog prinove

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, po svemu sudeći, propustiće US Open kako bi bio uz suprugu Jelenu koja bi krajem avgusta trebala da se porodi.

Poslednji Gren slem u sezoni na programu je od 28. avgusta do 10. septembra, a kako spekulišu mediji Novak se neće pojaviti na takmičenju u Njujorku ako se to bude poklopilo sa rođenjem nejgovog drugog deteta.

Da podsetimo, Đoković je početkom godine obelodanio raspored turnira na kojima će učestvovati samo u prva tri meseca 2017. godine.

Nole je prijavio učešće na samo četiri turnira u ovom periodu, a u planu mu nije bio nastup za reprezentaciju Srbije u Dejvis kup meču protiv Rusije. Međutim, zbog rane eliminacije u Melburnu, Novak je ipak odlučio da se pridruži timu kako bi ostao u željenoj formi.

Od sredine februara, pa sve do početka marta Đoković će odmarati, a naredni turnir koji mu je u planu je Indijan Vels (od 9. do 19. marta), a onda Majami (od 23. marta do 4. aprila). Gde će nakon dva Mastersa u SAD igrati još uvek nije poznato, ali po svemu sudeći dolazak prinove će znatno izmeniti planove srpskog tenisera.

A kako se spekuliše, najveće izmene će napraviti kada je u pitanju nastup na takmičenjima koja padaju krajem avgusta i početkom septembra.

Ukoliko se to bude poklopilo sa terminom rođenja drugog deteta, Novak će 'preskočiti' američku turneju, tako da verovatno neće učestvovati u Montrealu (od 7. do 13. avgusta), Sinsinatiju (od 13. do 20. avgusta) i US Open-u (od 28. avgusta do 10. septembra).

"Promenio sam prioritete. Tenis mi više nije najvažniji, niti rekordi i Gren slem titule. Želim da se posvetim i drugim stvarima u životu, porodici, ženi, detetu...", rekao je svojevremeno Novak.

BONUS VIDEO - Košarkaši su pravi magnet za devojke, a ove čuvene cice su najbolji dokaz za to

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track