NOVAK POSLE POBEDE: Đoković o prvom meču u Rimu, Federeru i Šarapovoj
Foto: Fonet/AP

O svemu ppo malo

NOVAK POSLE POBEDE: Đoković o prvom meču u Rimu, Federeru i Šarapovoj

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspešno je startovao na Mastersu u Rimu, na kojem je podizao pehar četiri puta u karijeri.

Najbolji srpski teniser savladao je Aljaža Bedenea u dva potpuno različita seta.Đoković je nakon meča istakao je da je ovo tek početak i da je zadovoljan igrom u taj-brejku, kao i kompletnim drugim setom.

- Krenuo sam sporo protiv Bedenea koji je odlično reternirao. Raduje me što sam dobro odigrao taj-brejk, a onda sam dobro odigrao i drugi set. Voleo bih da je bilo malo bolje, ali je ovo tek početak, rekao je Đoković, a preneo Blicsport.

Novinare je u Rimu je zanimalo da prokomentariše odustajanje Rodžera Federera sa Rolan Garosa. Đoković nije iznenađen njegovom odlukom.

- To je Rodžerova odluka i nemamo šta mnogo tu da kažemo. On ima odličnu karijeru, sjajno je starovao od početka godine, a put koji je izabrao povećava mu šanse da se dobro spremi za brze podloge, kao što je trava. Iskreno, nisam iznenađen.

Vest dana u svetu tenisa je da odluka organizatora Rolan Garosa da ne odobre Mariji Šarapovoj specijalnu pozivnicu za Otvoreno prvenstvo Francuske.

- Ne mogu puno toga da kažem jer je to odluka organizatora. Biće to težak udarac za nju, jer je veliki turnir, ali sa druge strane ona je već dobila nekoliko vajld karti. Čeka je dug put i mora da bude strpljiva u svom putu ka poboljšanju renkinga, dodao je Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track