NOVI DELIJA: Britanska pop zvezda posetila Marakanu i dobila Zvezdin dres
Foto: TSS

Oduševljen Beogradom

NOVI DELIJA: Britanska pop zvezda posetila Marakanu i dobila Zvezdin dres

Tenis -

Britanski muzičar Sajmon Veb proveo je nekoliko, kako kaže, nezaboravnih dana u Beogradu u pratnji Gorana Dželatovića, jednog od najpoznatijih telohranitelja svetskih zvezda, koji je radio i sa Madonom, Naomi Kembl, Robijem Vilijamsom….

1 / 2 Foto: TSS

Pevač, reper, glumac i muzički menadžer, Sajmon Veb, najpoznatiji je kao član britanskog boj banda Blu, sa kojim je prodao više od 16 miliona ploča, a nakon razlaza benda je nastavio sa solo karijerom koja je jednako uspešna.Veb kao veliki fan tenisa, u Beogradu je prisustvovao meču Dejvis kupa Srbija - Velika Britanija koji se igrao na stadionu Tašmajdan. Posetio je i stadion “Rajko Mitić” i muzej Fudbalskog kluba Crvena zvezda gde je dobio i crveno-beli dres sa njegovim imenom ispisanim na ćirilici.

“Veliki klub, sa istorijom vrednom divljenja i prelepim stadionom. Oduševljen sam Beogradom, divnim ljudima, koji odišu gostoprimstvom, toplinom, ljubavlju, zaista ste jedinstvni i izuzetno sam srećan što sam došao i upoznao ovaj grad i ljude koji ga i čine tako divnim kakav jeste. Želja mi je da organizujem koncert ovde i verujem da ću tu želju realizovati 2017. godine” – kaže Sajmon.

Pored teniskog spektakla na Tašu, i posete Marakani, Sajmon je imao priliku i da uživa u kulinarskim specijalitetima kojima obiluje srpska kuhinja, poseban utisak na njega su ostavili restoran Ambar i Mala fabrika ukusa.

“Prvo prilikom vraćam se u Beograd, jer znam da ima još mnogo toga što ovaj grad pruža i šta se može videti i doživeti u njemu” – zaključio je Veb.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track