OBJASNIO NOVAKOVU DOMINACIJU: Niko nikada nije rekao o Đokoviću ono što je izgovorio Ivanišević
Foto: Instagram

Veruje u srpskog tenisera

OBJASNIO NOVAKOVU DOMINACIJU: Niko nikada nije rekao o Đokoviću ono što je izgovorio Ivanišević

Tenis -
Najbolji hrvatski teniser Goran Ivanišević bio je dobar prognozer uoči finala Australijan opena, jer je "osetio" da će Novak Đoković pobediti Endija Mareja.

Bivši šampion Vimbldona smatra i da će Srbin, ukoliko zadrži sadašnji nivo igre, oboriti sve rekorde, pa i onaj po broju Grend slem titula.

"Đoković se izjednačio po broju Grend slem titula sa Rodom Lejverom, Tildenom i Borgom sa po 11 trofeja. On je sada na jedan trofej od Roja Emersona, tri od Rafaela Nadala i šest od Rodžera Federera. Iskreno, kao trener, kao bivši igrač, ne znam koju bih taktiku savetovao igraču kako da ga pobedi. Đoković može da obori sve rekorde. Ako bude zdrav igraće još pet ili šest godina, a može godišnje da osvoji dva ili tre Grend slema. To je 20 Grend slemova!"

Ivanišević, trenutno trener Marina Čilića, izrekao je prilično smelu tvrdnju za Đokovića. On, naime, smatra da je Novak toliko jak da može da bira kojim rezultatom će pobediti protivnika.

"Đoković sve drži pod kontrolom. On odlučuje koliko dugo želi da ostane na terenu! Jedino možete da se nadate da autobus ili automobil neće doći da ga pokupi i dovede na teren”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track