OVU ŽENU JE NOVAK VOLEO PRE JELENE: Ovo je mladalačka ljubav kralja tenisa!
Foto: Profimedia

MEGAEKSKLUZIVA

OVU ŽENU JE NOVAK VOLEO PRE JELENE: Ovo je mladalačka ljubav kralja tenisa!

Tenis -
Pevačica i di-džej Lidija Popović dobijala je ljubavne razglednice iz Pariza, San Rema i Valensije, gde je teniski as 2005. godine nizao uspehe. Samo u Kuriru pročitajte Novakova pisma

Lidija Popović (27), poznatija kao Ledi Li, pre deset godina bila je u kratkoj, ali slatkoj vezi sa Novakom Ðokovićem (29), koga je inspirisala da joj piše ljubavne razglednice iz Valensije, San Rema i Pariza.Kako Kurir ekskluzivno otkriva, pevačica i danas najtraženiji ženski di-džej Noletu je bila devojka samo dva meseca pre nego što je upoznao sadašnju suprugu Jelenu Ðoković (30), tada Ristić.

- Kada su se upoznali, Novak i Lidija prvo su održavali vezu na relaciji Beograd - Novi Sad. Ledi Li je bila Novakova simpatija i devojka u koju se mnogo zaljubio. Njihova mladalačka ljubav je bila zanimljiva, ali više platonska. Nole je zbog teniskih turnira koje je imao duž cele Evrope mnogo putovao, ali trudio se da uvek bude u kontaktu sa Novosađankom. Svakodnevno su se čuli telefonom, ali kako bi joj pokazao koliko mu je stalo, teniser joj je slao ljubavne razglednice - priča Kurirov izvor i dodaje:

- Dok su se zabavljali, Ðoković je igrao turnire u Parizu, Valensiji i San Remu i iz tih gradova slao joj je ljubavne poruke. U krajnje simpatičnim razglednicama opisivao joj je gradove u kojima je bio i prenosio joj utiske u vreme kada je počeo da niže uspehe i krči svoj put. Bila je to jedna lepa mladalačka ljubav, koja nije imala perspektivu, pa je njihova veza potrajala svega nekoliko meseci - završava naš sagovornik.

Ubrzo nakon kraha veze sa atraktivnom crnkom, koju trenutno porede sa svetskom divom Dženifer Lopez, Nole je počeo da se zabavlja sa današnjom suprugom Jelenom.Iz Novakove PR službe potvrdili su nam autentičnost razglednica, ali nisu želeli ništa više od toga da komentarišu.Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Popovićevom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Decenija ljubavi sa JelenomOŽENIO SE PRAVOM NA SVETOM STEFANUJelena i Novak Ðoković počeli su da se zabavljaju 2005. godine. Prve godine njihove veze prošle su za javnost neprimetno, bez pompeznih naslovnih strana i skandala. Međutim, kako je naš najbolji teniser napredovao na ATP listi, srazmerno sa tim raslo je interesovanje za njegov emotivni život. Njihova veza sa Jelenom bivala je sve stabilnija, a kada su saznali da će postati roditelji, venčali su se 10. jula 2014. godine na Svetom Stefanu. U oktobru prošle godine Jelena je rodila sina Stefana, koji sa roditeljima putuje i bodri oca na turnirima.

Ko je Ledi Li- rođena je u Novom Sadu, gde je završila osnovnu i srednju školu- di-džej koji elektro-haus pesmama na engleskom jeziku sve više osvaja tržište van granica naše zemlje- posle singla „Romeo“, koji kao autori potpisuju Marko Kon i Ana Stanić, ona započinje saradnju sa producentima iz Rumunije, koji su zaslužni za uspeh ove zgodne crnke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track