PIVOPIJE Aleksandra Krunić: Jeca i ja se lešimo od alkohola!
Foto: Fonet

Srpkinja se dobro našalila na svoj račun

PIVOPIJE Aleksandra Krunić: Jeca i ja se lešimo od alkohola!

Tenis -

Aleksandra Krunić i Jelena Janković posle ispadanja u singlu u Vimbldonu odlučile da tugu izleče u nekom od londonskih pabova

Srbija više nema predstavnika na Vimbldonu u ženskoj singl konkurenciji - Aleksandra Krunić i Jelena Janković pridružile su se Ani Ivanović u ranoj fazi londonskog turnira.Poraz u 1. kolu od Monike Nikulesku nije prijao Krunićevoj.

- Ništa, sad čekam Jecu da završi singl, pa da idemo u pab da se lešimo. Ne znam šta ona pije, ali znam šta ću ja, tako da idemo nas dve. Reći ću da ona plaća!Krunićeva očigledno nije dozvolila da joj poraz pokvari smisao za humor.

- Što više pričam o mentalnom aspektu, to postaje sve veći problem, jer mnogo manje razmišljam o tome šta je moja igra. Ne mogu više da slušam kako treba da se obratim za ovu pomoć, da mi treba ovaj psiholog, onaj psiholog... Treba mi svakako zbog nekih drugih stvari, ali mislim da to nije presudno - istakla je Krunićeva pred kamerama Sport kluba i dodala:

- Ne znam šta mi je igra i više ne mogu da se bavim tim problemima. Na kraju krajeva, svako na turu ima svoj problem i svi se nekako nose s tim, jedino ja sad imam neke posebne probleme. Ko da sam ja sad ne znam šta.

Izbacile treće nositeljke u dublu

Srpske teniserke Jelena Janković i Aleksandra Krunić plasirale su se u osminu finala ženskog dubla na Vimbldonu, pošto su savladale treće nositeljke Hao Čing Čan i Jung Jan Čan sa Tajvana 6:2, 4:6, 6:2.Meč je trajao skoro dva sata, a srpske teniserke su šest puta oduzele servis protivnicama.Jelena i Aleksandra, koje bi trebalo da igraju u dublu na Olimpijskim igrama u Riju, u osmini finala igraće protiv pobednica duela Ana-Lene Grenefeld i Kvete Peške i 16. nositeljki Kiki Bertens i Johane Larson.

Aleksandra Krunić bila je raspoložena uprkos porazu, pa je sve vreme udarala na šalu.

- Najbolje funkcionišem kad ne razmišljam. Sad, da li treba da se lešim od alkohola, ne znam, ali ako treba - ja ću se lešim. Mislim, u Lincu sam pila litar piva svako veče i ništa mi nije falilo. Ako je to terapija, onda se ne bih bunila. Jedino što ću da dobijem stomak, ali sad... Ako budem bila milioner sa stomakom, baš me briga - zaključila je Krunićeva.

BRAVO, CARE Oprema s Rolan Garosa na aukcijiNOVAKOVA CELA ZARADA ZA DECU SRBIJENajbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je da opremu s kojom je trijumfovao na Rolan Garosu stavi na humanitarnu aukciju. Aukcija, koja je organizovana u saradnji sa I-bejom, zvanično je otvorena juče, a sav prihod ide Fondaciji „Novak Đoković“. Učesniku koji na aukciji ponudi najviše pripašće majica i šorc s Novakovim autogramom s meča kojim je kompletirao karijerni grend slem.- Aukcija se završava 4. jula. Novakova oprema biće postavljena u delu sportski suveniri, podgrupa teniski suveniri. Ovo je samo prva u nizu aukcija sa suvenirima koji simbolišu Đokovićev trijumf na Rolan Garosu. Na narednoj aukciji, zakazanoj za 8. jul, u ponudi će se naći novi predmet iz prekretnice u Novakovoj karijeri, koji će biti predstavljen tokom sledeće nedelje - navodi se u saopštenju Fondacije „Novak Đoković“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track