PLANOVI SRPSKE TENISERKE: Ana želi bebu u 2017!
Foto: Profimedia

Ivanovićeva u ordinaciji

PLANOVI SRPSKE TENISERKE: Ana želi bebu u 2017!

Tenis -

Želja Bivša teniserka posetila ginekologa u Beogradu i dobila savete u vezi sa trudnoćom

Ana želi da postane mama, i to ove godine! Iako mediji uveliko bruje da je sada već bivša teniserka Ana Ivanović trudna i da je to razlog njenog dolaska kod našeg poznatog ginekologa Nebojše Zečevića, ona je ipak došla samo da se konsultuje o pitanjima vezanim za trudnoću, saznaje Kurir.

Tim povodom pozvali smo Zečevića, koji nam je rekao da je gospođa Švajnštajger došla drugim povodom.- Ona je kod mene svratila na prijateljsku kafu. Sve ostalo su spekulacije. Želim vam srećan Božić - kazao je za Kurir Zečević.Ipak, postavlja se pitanje zašto je Ana baš na Badnji dan posetila ginekologa. Nema sumnje da je došla po savete koji će joj sigurno pomoći ako ostane u drugom stanju.Podsetimo, već nekoliko meseci mediji spekulišu da je nekad najbolja igračica sveta trudna i da je to razlog što je u 29. godini odlučila da završi uspešnu tenisku karijeru.Ona je nedavno pričala na tu temu, napominjući da joj je velika želja da se jednog dana oproba u ulozi roditelja.

Obradovao ga MurinjoBASTIJAN ZAIGRAO ZA NAŠ BOŽIĆFudbaler Mančester junajteda Bastijan Švajnaštajger igrao je poslednjih 12 minuta u pobedi svog kluba nad Redingom sa 4:0 u Liga kupu Engleske. Tako je menadžer „crvenih đavola“ Žoze Murinjo obradovao srpskog zeta upravo za srpski Božić.Poslednji put Bastijan je igrao za Mančester junajted krajem novembra prošle godine u meču protiv Vest Hema i tada je na terenu proveo samo tri minuta.

Milan Nastić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Po čemu je Ana Ivanović poznata u svetu?

BONUS VIDEO:

Đokovićev sin govori dva jezika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track