POTPUNA TAJNOST: Ana Ivanović i od svatova krije gde se udaje!
Foto: Profimedia

Gosti svadbe godine potpisali ugovore o tajnosti

POTPUNA TAJNOST: Ana Ivanović i od svatova krije gde se udaje!

Tenis -

Ivanovićeva zvanicama poslala pozivnice za venčanje sa Bastijanom Švajnštajgerom na kojima piše sa koje lokacije će ih njeno osoblje odvesti na sjajno mesto na kom će biti upriličena svadba

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger isplanirali su kako će izgledati njihovo venčanje, ali detalje čuvaju u najstrožoj tajnosti. Teniserka i proslavljeni nemački fudbaler otišli su toliko daleko da ni njihovi gosti ne znaju gde će biti upriličeno svadbeno veselje.Kako Kurir saznaje, venčanje neće biti održano u Srbiji, već u inostranstvu, a svatovi neće znati mesto na kojem će se Ana i Švajni sledećeg meseca jedno drugom zakleti na večnu ljubav. Oni moraju da dođu na određenu lokaciju odakle će ih osoblje mladenaca sprovesti na tajno mesto. Inače, gosti, ali i svi oni koji učestvuju u organizaciji venčanja, potpisali su rigorozne ugovore koji ih obavezuju na potpunu diskreciju.

U klauzuli jasno stoji da je zabranjeno objavljivanje fotografija i lokacije na kojoj će ceremonija biti upriličena jer će u suprotnom platiti veliku novčanu kaznu. Pored toga, budući supružnici su odlučili da njihovo venčanje isprate samo svetski mediji, dok će pojedini magazini iz Srbije moći da kupe fotografije preko neke od svetskih agencija.- Ana i Švajni pažljivo su isplanirali svaki detalj venčanja. Oni žele da njihova svadba bude tajna, a ne da ih paparaci uznemiravaju. Kako bi bili sigurni da će sve proteći onako kako su i zamislili, preko advokata sačinili su ugovore koje će gosti potpisati pred dolazak na svadbu. Time se obavezuju na diskreciju - kaže naš izvor i dodaje:- Upotreba mobilnih telefona neće biti dozvoljena. Iznošenje bilo kakvih informacija strogo je zabranjeno, a ukoliko neko ne bude ispoštovao ugovor, biće tužen i novčano kažnjen - završava naš izvor.

Stižu poznati Svetske face na venčanju POZVANI NOLE, RUNI, KERBEROVA...Na svadbi Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera prisustvovaće brojne poznate ličnosti iz sveta sporta, muzike i politike. Među odabranim zvanicama naći će se Novak Đoković, Svetislav Pešić, kao i pojedini reprezentativci Nemačke, kao što su Tomas Miler, Holger Badštuber, Filip Lam, Manuel Nojer, ali i njegovi saigrači iz Mančestera Vejn Runi, Huan Mata i mnogi drugi. S mladine strane biće nemačka teniserka Anđelika Kerber, Sorana Krstea, Dona Vekić, voditeljka Marija Kilibarda, dok će joj kuma biti dugogodišnja prijateljica. Za muziku će najverovatnije biti zadužen Tropiko bend, a od stranih Marun 5, koji oboje obožavaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track