PRIJO MOJA, KAKO ĆEMO: Ana upoznaje svoje sa Švajnštajgerovim roditeljima
Foto: Profimedia

Ivanovići idu da se vide sa prijateljima

PRIJO MOJA, KAKO ĆEMO: Ana upoznaje svoje sa Švajnštajgerovim roditeljima

Tenis -
Porodični odnosi: Fudbalerovi majka i otac ponudili teniserkinoj mami i tati da borave u njihovom domu u Minhenu, ali su oni odlučili da odsednu u hotelu

Ana Ivanović uskoro planira da majku Draganu i oca Miroslava, kao i mlađeg brata Miloša upozna s roditeljima svog dečka, fudbalera Bajerna iz Minhena Bastijana Švajnštajgera.Kako Kurir saznaje, Ivanovići se pripremaju da otputuju u Minhen i nekoliko dana provedu s budućim prijateljima.

Dopada im se zet... Dragana I Miroslav Ivanović
Dopada im se zet... Dragana I Miroslav Ivanović

Uzbuđeni- Ana je odlučila da s roditeljima poseti dečka u Nemačkoj kako bi se oni upoznali sa Švajnštajgerovima. Svi su veoma uzbuđeni i sa zadovoljstvom su prihvatili zetovljev poziv. Ona već ubrzano uči nemački, ali i njeni mama i tata nastoje da ovladaju bar osnovama maternjeg jezika svog budućeg zeta. Imali su već priliku da s njim u Srbiji razmene koju reč, ali ipak je drugačije kad idu na strani teren - otkriva izvor blizak paru i dodaje:- Bastijan ne živi s roditeljima, već u posebnoj kući, ali upoznavanje će biti upriličeno u njihovom porodičnom domu u Minhenu. Iako su Švajnštajgerovi insistirali da prijatelji borave kod njih, Anini majka i otac odlučili su da tom prilikom odsednu u hotelu koji se nalazi u neposrednoj blizini. Dragana, Miroslav i Miloš u Nemačkoj će se zadržati nekoliko dana - završava naš dobro obavešten izvor.

Tatin ponos... Bastijan Švajnštajger sa ocem
Tatin ponos... Bastijan Švajnštajger sa ocem

Velika ljubavInače, Ana i Švajni od samog početka uživaju na poseban način. Veza im je puna iznenađenja, a ubrzano učenje jezika samo je jedna od stavki na koje su spremni kako bi im ruže cvetale još više.Koliko je romantičan, Švajni je pokazao i kad je na svojim kopačkama ispisao reč „dušo“ i stavio srpsku zastavu, a da ne pominjemo dolazak u Beograd za Anin rođendan početkom novembra, kad se i družio s celom njenom familijom.Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt s teniserkom i njenim roditeljima, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track