ROMANSA: Novakov brat smuvao Karolinu Voznjacki?
Foto: Reuters

Novi sportski par: Đoković i Voznjacki u ljubavi

ROMANSA: Novakov brat smuvao Karolinu Voznjacki?

Tenis -
Komšije iz Monte Karla: Sve glasnije se priča da je Marko u vezi sa jednom od najlepših teniserki sveta

Ðoković smuvao Voznjacki! Sve glasnije se govori o tome, a njihove zajedničke slike iz Pekinga dale su povod svima da poveruju u ovu priču.Naravno, nije reč o Novaku, već o njegovom bratu Marku, trenutno 1218. teniseru sveta. Karolina, zvanično 11. igračica na WTA listi, ne odvaja se od Marka u Pekingu, a juče im se pridružio i Novak Đoković i napravio selfi s njima na stadionu Ptičje gnezdo.Karolina Voznjacki važi za jednu od najlepših teniserki na planeti. Seksi Dankinja izazvala je buru oduševljenja na svom Instagram profilu, gde su se javljali i fanovi iz Srbije s porukama: „Dobro došla u srpsku porodicu“, „Tooo Karolina, Đoković je pravi izbor“... Ona nije odgovarala na komentare uz fotografiju s Markom, ali nije ih ni brisala.Karolina Voznjacki je inače prvi komšija Novaku Đokoviću u Monte Karlu. Njihovo prijateljstvo traje već duži niz godina i viđaju se kad nemaju obaveza na terenu. Marko je takođe čest gost u Monte Karlu kod svog brata, pa se priča da su se upravo tamo i smuvali.

Rani radoviVOZNJACKI RASKINULA VERIDBUKarolina Voznjacki ranije je bila u vezi sa šampionom sveta u golfu Rorijem Mekilrojem. Zanimljivo je da su njih dvoje bilo pred brakom, a da su raskinuli veridbu odmah pošto su poslali pozivnice za venčanje. Razlog koji je naveo golfer bio je da još nije spreman za brak. Karolina i Rori su bili zajedno od 2011. godine, a verili su se na dočeku Nove 2014. Inače, atraktivna teniserka već godinama reklamira žensko rublje vodeće danske firme za proizvodnju donjeg veša.

Ostvario sanĐOKOVIĆI BRILJIRAJU U DUBLUNovak Ðoković s bratom briljira u dublu na turniru u Pekingu. Ne Markom, već najmlađim bratom Ðorđem. Nole je priznao da je ostvario san time što zajedno nastupaju u dublu, a nakon što su u prvom kolu pobedili kinesko-novozelandski par Gong/Venus, danas ih očekuje novi meč.-Obojica smo čekali ceo život kako bismo zaigrali zajedno. Drago mi je što je Ðorđe sa ove strane mreže - napisao je na Tviteru Novak.

OpuštanjeBRAĆA POSETILA KINESKI ZIDNovak, Marko i Ðorđe Ðoković uživaju u lepotama Kine. Njih trojica su iskoristili slobodno vreme na turniru u Pekingu da posete Kineski zid i uživaju u čarima svetske građevine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track