ŠEST RAZLOGA PADA: Novaka se više niko ne plaši!
Foto: AP

Đoković iz ugla Dejli mejla

ŠEST RAZLOGA PADA: Novaka se više niko ne plaši!

Tenis -

Ugledni britanski dnevni list izdvojio šest razloga zašto je srpski teniser senzacionalno ispao od 117. igrača sveta sa prestižnog Australijen opena

O porazu šestostrukog osvajača Melburna naširoko se pisalo i juče u svetu, a ugledni Dejli mejl napravio je listu razloga zbog kojih Novak više nije najbolji na svetu.DRUGI PRIORITETIPosle rođenja sina normalno je da ima druge prioritete. To je na neki način i demonstrirao posle pobede u Dohi. Svi su otišli u Australiju, a on natrag u Evropu da bi bio sa suprugom i detetom.

ROLAN GAROSU Parizu je stigao do svog svetog grala. Ovo ima veze s pomenutom motivacijom, ali i činjenicom da posle toga ništa nije isto. Dao je sve tenisu, vraćeno mu je mnogo, tu već dolazi do preispitivanja.

VIŠE GA SE NE PLAŠEDenis Istomin je nanjušio Novakove slabosti. Da je ovaj meč igran pre godinu dana, Uzbekistanac bi ga sigurno izgubio. U sportu rival ume da oseti trenutak kad gubite tu auru nepobedivosti koju je Novak imao.

MEDITACIJANovak je uvek spreman da eksperimentiše, da proba nove stvari van terena. Zbog toga dijeta, meditacija, uz novi način ishrane nisu ništa čudno kad je Srbin u pitanju. Postavlja se pitanje da li on u ovom trenutku traži odgovore koji nemaju mnogo veze s tenisom.

RASKID S BEKEROMUz Nemca je Novak bio neprikosnoven. I sam Beker je rekao da Đoković nije spreman da radi kao nekada, odnosno da ne provodi dovoljno vremena na terenu.

FIZIČKA SPREMAEnglezi tvrde da je izgubio nekoliko kilograma, da se to vidi golim okom i da nije u najboljem fizičkom stanju. Jednostavno, nije spreman i pitaju se da li je eksperimentisanje s ishranom uzelo svoj danak.

Gojko FilipovićPOGLEDAJTE BONUS VIDEO - Zašto je Novak Đoković ispao u 2. kolu Australijan Opena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track