SKANDAL U SAD: Srbin teniski trener silovao studentkinju?!
Foto: Policija Misuri

Bošković završio u zatvoru

SKANDAL U SAD: Srbin teniski trener silovao studentkinju?!

Tenis -

Srpski državljanin Marko Bošković optužen je za pokušaj silovanja na Univerzitetu "Drari" u američkoj državi Misuri.

Prema navodima lokalnih medija, Bošković koji je po zanimanju asistent teniskog trenera, optužen je za pokušaj silovanja tokom jedne žurke u kampusu Univerziteta. Tužilac je podigao optužnicu za drugostepeno silovanje.

Portparol Univerziteta Drari Majk Bradrs rekao je da je Bošković diplomac tog Univerziteta i da je kao asistent trenera radio od januara, kao i da je posle incidenta suspendovan bez mogućnosti primanja plate dok traje istraga.

Bradrs je potvrdio pisanja medija da je žrtva pokušaja silovanja studentkinja Drarija.

U dokumentima iz suda navodi se da je Bošković državljanin Srbije i da je pominjao napuštanje teritorije SAD pre nego što je uhapšen.

U izveštajima američkih medija stoji da su se Bošković i žrtva sreli na žurci 6. maja, kao i da su konzumirali “opojna sredstva“.

Žena je napustila žurku, Bošković ju je ispratio do kuće, a kada su stigli shvatila je da nema ključeve kod sebe, pa je Bošković ponudio da odu kod njega.

Ona je potom legla u njegov krevet, kada je on skinuo pantalone i prišao joj. Žrtva je verovala da Bošković želi da ima seksualne odnose sa njom, sa ili bez njenog pristanka, ali je mu je rekla da “stavi kondom“.

U izveštaju se ističe da je pokušala da ga odgurne, a onda ju je Srbin uhvatio za vrat, okrenuo i skinuo joj šorts.

Navodi se i da je potom Bošković imao seksualni odnos sa njom bez njenog pristanka.

U opširnom prikazu slučaja piše i da je tokom odnosa žena plakala i konstantno govorila Boškoviću “ne“.

Srpski državljanin je po hapšenju prebačen u zatvor, određena mu je kaucija od 50.000 dolara i potvrđeno je da nema izabranog advokata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track