SLAVLJENIK: Nole napunio 30 godina
Foto: Promo

Tata za sve

SLAVLJENIK: Nole napunio 30 godina

Tenis -

Đoković do sada osvojio 67 turnira, od čega 30 masters i 12 grend slem titula. Po tome je bolji od gotovo svih asova svetskog tenisa

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković juče je proslavio svoj 30. rođendan. Kada pogledamo šta su najveće teniske legende poput Samprasa, Agasija, Nadala i Federera postigli u karijeri do dana kada su napunili 30 godina, vidimo da je Đoković rame uz rame s njima po broju osvojenih titula. Sa 30 trofeja iz ATP 1000 kategorije, Đoković je najuspešniji tridesetogodišnjak među teniskim legendama.Do danas Novak ima ukupno 67 osvojenih turnira, od čega 30 mastersa i 12 grend slem titula.Iako u poslednje vreme ne zadovoljava apetite teniske publike koja od Đokovića očekuje da konstantno pobeđuje i osvaja turnire, nema sumnje da je srpski as već odavno velikim slovima ispisao svoje ime u istoriju belog sporta.

Novi brendNOLE MANEKEN „LAKOSTA“Teniska legenda Novak Đoković postao je novi ambasador francuskog brenda „lakost“. „Lakost“ je razvio istoimenu liniju „Novak Đoković“, koju će nositi na mečevima. Potpis Novaka Đokovića se nalazi na levom rukavu polo majice čije su grafike inspirisane linijama teniskog terena.

NOVAK ĐOKOVIĆ - Ukupno titula67- ATP30 Grend slem12- Olimpijske igre0- Pozicija na ATP listi2

ŠTA SU OSVOJILI SA 30 GODINA

Anja Vukašinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track