ŠOKANTNO Novak Đoković otkrio: Privatni razlozi su krivi za poraz na Vimbldonu
Foto: AP

Srpski teniser otvorio dušu uoči US opena

ŠOKANTNO Novak Đoković otkrio: Privatni razlozi su krivi za poraz na Vimbldonu

Tenis -

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković priznao je za britanske medije da je njegova rana eliminacija sa Vimbldona prouzrokovana privatnim problemima, koje nije želeo da imenuje.

Đoković je poražen u trećem kolu Vimbldona od Sema Kverija u četiri seta (7:6, 6:1, 3:6, 7:6)."Nisam izgubio zbog povrede ili fizičkih problema. Izgubio sam zbog privatnih problema koji su me mučili", rekao je Đoković.Na pitanje da li može da objasni o čemu se radilo, odgovorio je:"Izvinjavam, se ali nije pravi trenutak za razgovor o tome. Međutim, to je rešeno i život ide dalje. Svi mi imamo privatne probleme i stvari sa kojima moramo da se sretnemo i da prevaziđemo. To se desilo tada, završeno je i život se nastavlja".Đoković će braniti titulu na Ju-Es openu, a u prvom kolu će igrati protiv Jiržija Janovica.

Najbolji teniser sveta dan ranije je otkrio da je za poraz u prvom kolu olimpijskog turnira u Riju od Huana Martina del Potra kumovala povreda zgloba šake, a delom je bio zaslužan i šokantan poraz na Vimbldonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track