SPEKTAKL U NAJAVI: Đoković na Nadala već u četvrtfinalu Rolan Garosa!
Foto: Reuters

Žreb je bio nemilosrdan

SPEKTAKL U NAJAVI: Đoković na Nadala već u četvrtfinalu Rolan Garosa!

Tenis -
Nadal koji je devet puta u karijeri osvojio Rolan Garos nalazi se u istoj polovini žreba sa Đokovićem. U drugoj polovini žreba nalazi se Rodžer Federer

PARIZ - Prvi reket sveta Srbin Novak Đoković mogao bi da se sastane sa Špancem Rafaelom Nadalom već u četvrtfinalu Rolan Garosa, odlučeno je danas žrebom u Parizu.

Nadal koji je devet puta u karijeri osvojio Rolan Garos nalazi se u istoj polovini žreba sa Đokovićem. U drugoj polovini žreba nalazi se Rodžer Federer. U projektovanom polufinalu Đoković bi se sastao sa Endijem Marejem, a Rodžer Federer sa Tomašom Berdihom.

Đoković će u prvom kolu igrati protiv Finca Jarka Nieminena. Viktor Troicki igraće na startu protiv Nemca Jana-Lenarda Štrufa, rival Dušanu Lajoviću biće Argentinac Maksimo Gonzales, a Filipu Krajinoviću Belgijanac David Gofan.Rolan Garos počinje 24. maja, a titulu u muškoj konkurenciji brani Nadal.Ivanović protiv Švedove, Janković sa kvalifikantkinjomNajbolja srpska teniserka Ana Ivanović na startu Rolan Garosa igraće protiv Kazahstanke Jaroslave Švedove, 65. igračice sveta. Jelena Janković će se na startu sastati sa kvalifikantkinjom, dok će Bojana Jovanovski igrati protiv Ukrajinke Lesje Curenko. Aleksandra Krunić igraće protiv Ruskinje Julije Putinseve. Titulu brani Marija Šarapova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track