MIRKA NAPRAVILA HAOS: Federer se nije pojavio na treningu pred finale Dejvis kupa

Šta se stvarno dešava?

MIRKA NAPRAVILA HAOS: Federer se nije pojavio na treningu pred finale Dejvis kupa

Tenis -
Drugi teniser sveta se dok su vavrinka i ostatak tima radili odmarao u Lilu

Rodžer Federer se nije pojavio na prvom treningu švajcarske reprezentacije u Lilu, gde bi trebalo da protiv Francuske, počev od petka, nastupi u finalu teniskog Dejvis kupa.

Odmah su krenule priče da se drugi teniser planete nije pojavio na terenu, jer se posle polufinala završnog Mastersa u Londonu posvađao sa zemljakom Stanislasom Vavrinkom, koji je za propuštene tri meč lopte okrivio Federerovu suprugu Mirku koja je dobacivala sa tribina. Svađa, koja je nastavljena i posle meča za neke je glavni razlog što je Federer Novaku Đokoviću predao finale turnira u Londonu.

Sa druge strane, postoje i oni koji su poverovali u Federerovu izjavu od nedelje uveče, kada je izašao na teren u Londonu i rekao gledaocima da fizički nije u stanju da se na potrebnom nivou nadmeće sa Novakom Đokovićem.

O zdravstvenom stanju Federera brinu doktor Roland Bidert i fizioterapeut Danijel Troksler, ali su oni bili nedostupni za švajcarske medije. Više o zdravlju Federera možda će biti poznato posle konferencije za štampu koju će švajcarska reprezentacija održati u nešto pre 17 časova.

Za sada je izvesno da se Federer nalazi u Lilu i da je zajedno sa saigračima na društvenim mrežama postavio fotografiju na kojoj se zabavlja zajedno sa Vavrinkom, koju mu je tokom slike postavio magareće uši.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track