TENIS KAO NAČIN ŽIVOTA: Ana i Jelena stižu u Dečije selo u Sremskoj Kamenici
Foto: Fonet

Druženje

TENIS KAO NAČIN ŽIVOTA: Ana i Jelena stižu u Dečije selo u Sremskoj Kamenici

Tenis -
Članice Fed kup tima Srbije družiće se sa decom iz Sremske Kamenice u ponedeljak od 11 do 12 časova

Polazeći od interesa da se u narednom period posveti veća pažnja zdravom načinu života dece i mladih u Dečjem selu i u Sremskoj Kamenici, ta ustanova zajedno sa Teniskim savezom Srbije, organizuje manifestaciju ”Tenis kao način života ”.Manifestacija će biti održana 16. aprila 2015.godine u Ustanovi za decu i mlade ” Dr Milorad Pavlović” Dečje selo Sremska Kamenica sa u periodu od 10-13 časova. Cilj manifestacije je druženje i povezivanje dece i mladih iz Sremske Kamenice i okoline kroz demonstraciju tenisa i razgovor sa reprezentativkama Srbije. Očekuje se prisustvo reprezentativki Srbije Ane Ivanović, Jelene Janković, Aleksandre Krunić i Ivane Jorović, selektore Tatjane Ječmenice-Jevtić u period od 11-12 časova.

One će kroz druženje i razgovor sa decom podeliti savete kako postati profesionalac u sportu, šta je ono što im je sport doneo i mnoge druge priče iz belog sporta.

Ana Ivanović je na svojevrstan način preko Tvitera pozvala navijače da dođu na meč protiv Paragvaja. Ona je obećala da će srećnom navijaču pokloniti reket.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track