TROICKI ZA KURIR: Biće Nole opet najbolji
Foto: Profimedia

Podrška prijatelja dobro dođe

TROICKI ZA KURIR: Biće Nole opet najbolji

Tenis -

Srpski teniser Viktor Troicki veruje da Novak Đoković može da se vrati na vrh svetskog tenisa.

Biće Novak opet najbolji na svetu, tvrdi za Kurir Viktor Troicki, srpski teniser i prijatelj Đokovića.Nole od danas i zvanično neće biti prvi na ATP listi pošto je to mesto prepustio Škotu Endiju Mariju. Definitivno, nekada najbolji teniser sveta nije u formi, što je kulminiralo gubljenjem prve pozicije u teniskom karavanu.Nema energije i željeČinjenica je da se kod Noleta ne može videti energija i želja za svaki poen, što ga je krasilo prethodnih godina. Tim povodom Kurir je stupio u kontakt s njegovim prijateljem, ali i saigračem iz Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktorom Troickim, koji je istakao da se nada da će se Đoković vratiti na svetski tron.

- Naravno da se svi nadamo da će Nole biti onaj stari! Navijam svim srcem za njega, ali stvarno to nije tema za mene. Molim vas da me razumete - kazao je kratko Troicki u izjavi za Kurir.

Novak Đoković je i sam rekao u nekoliko navrata da i dalje ima želju da osvaja najveće turnire na svetu.Biće bolje- I dalje sam na turu, igram tenis, imam aspiracije koje su vezane za najviše visine našeg sporta, takmičenje na grend slemovima izaziva najveću motivaciju. Ima mnogo stvari koje bih voleo da postignem, ali svestan sam da to ne može da se ostvari ako nemam kvalitet u igri, kontinuitetu i psihološkoj svežini. Na tim stvarima trenutno radim, ako budem uspeo da uspostavim ravnotežu i organizujem sebe i svoj život, uveren sam da će stvari da idu bolje po rezultatima - poručio je Novak Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track