VENČANJE U BEOGRADU: Ana i Švajni prave svadbu u junu!
Foto: Profimedia

Odlučili da stanu na ludi kamen

VENČANJE U BEOGRADU: Ana i Švajni prave svadbu u junu!

Tenis -
Srpska teniserka Ana Ivanović venčaće se u junu u Beogradu sa verenikom Bastijanom Švajnštajgerom

Ana je već angažovala agenciju za organizovanje venčanja i tokom Švajnštajgerove junske fudbalske pauze izgovoriće sudbonosno "DA".

Ostali detalji se za sada čuvju u tajnosti, naročito lokacija na kojoj će se održati ceremonija, za koju će biti zainteresovani gotovo svi sportski mediji na svetu i oni koji prenose vesti iz džet seta.

Nedavno se pojavila vest da će Anina kuma na venčanju biti poznata voditeljka Marija Kilibarda, ali ona je to demantovala."O kumstvu sam saznala nedavno iz novina", rekla je Kilibarda.

Priče o venčanju Ane i fudbalera koji je deo zlatnog tima reprezentacije Nemačke, postale su sve glasnije posle verdbe upriličene prošle godine u Londonu, uoči Vimbldona.

Poznati par koji budi veliku pažnju nemačkih i britanskih medija, naročito otkako je Švajnštajger postao igrač Mančester junajteda.

Iako do juna tekuće godine neće postati gospođa Švajnštajger, Anu već nazivaju ženom fudbalera, a irski magazin "Sana" nedavno ju je stavio na prvo mesto najlepših partnerki fudbalera.

(Hello)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track