VERUJE U NOLETA: Evo šta Mekinro kaže o saradnji Đokovića i Agasija i Novakovim šansama u Parizu
Foto: Reuters

Legenda se oglasila

VERUJE U NOLETA: Evo šta Mekinro kaže o saradnji Đokovića i Agasija i Novakovim šansama u Parizu

Tenis -

Legendarni Džon Mekinro prokomentarisao je najvažniju vest u svetu tenisa u proteklih nekoliko nedelja. Čuveni Amerikanac je istakao da ga je pomalo iznenadilo to što je došlo do saradnje između Novaka Đokovića i Andrea Agasija.

- Bio sam iznenađen. Nisam imao nikakve informacije da će Agasi postati trener. Ipak, on ima briljantan teniski um i poznajem ga dovoljno dobro da mogu da kažem da voli igru i da će ozbiljno pripremati mečeve, rekao je Mekinro.

Sedmostruki Grend slem šampiona naglasio je da Agasi zna kako može da pomogne Đokoviću, pre svega na psihološkom planu, jer se i sam našao u sličnoj situaciji.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

- Andre je doživeo renesansu na početku svojih tridesetih i potom je imao dosta uspeha. Kada je Novak postigao još jedan cilj, osvajanje Rolan Garosa počeo je da se suočava sa psihološkim problemima i problemima van terena. Mislim da mu Andre može pomoći da se vrati na pravi put i da se lakše restartuje. Kao prvo Andre može doneti veliki respekt. On je jedan od najvećih igrača ikada. Biti pored nekoga kao što je on može biti veoma zabavno za Novaka.Mekinro je priznao da nije očekivao da će najbolji srpski teniser imati za njegove standarde loš početak sezone, ali je isto tako napomenuo da ga ne bi iznenadilo da Novak odbrani trofej u Parizu.

- Iznenadilo me je da je Novak izgubio toliko mečeva, ali me nije iznenadilo to što je izgubio motivaciju nakon što je postao prvi teniser od Roda Lejvera koji je držao sva četiri Grend slem trofeja. Takođe, ako osvoji Rolan Garos neću biti iznenađen, dodao je Džon Mekinro.

Foto: AP
Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track