(VIDEO) BOŽE PRAVDE: Novak Đoković pevao himnu pre dodele pehara u Monte Karlu
Foto: Reuters

Organizator ispoštovao prvog tenisera sveta

(VIDEO) BOŽE PRAVDE: Novak Đoković pevao himnu pre dodele pehara u Monte Karlu

Tenis -
Intoniranje himni na teniskim turnirima nije uobičajena situacija, osim kada igraju reprezentacije, ali očigledno organizator Mastersa u Monte Karlu poklanja posebnu pažnju najboljem teniseru sveta

MONTE KARLO - Prvi teniser sveta Novak Đoković prilikom ceremonije dodele pehara u Monte Karlu otpevao je himnu "Bože pravde" koju je organizator intonirao u njegovu čast.

Inače, intoniranje himni na teniskim turnirima nije uobičajena situacija, osim kada igraju reprezentacije, ali očigledno organizator Mastersa u Monte Karlu poklanja posebnu pažnju najboljem teniseru sveta.

Đoković je rekao da je srećan zbog pobede nad Tomašom Berdihom i osvajanjem Mastersa u Monte Karlu.

Srpski teniser pobedio je Berdiha sa 7:5, 4:6, 6:3 i postao prvi teniser u istoriji koji je osvojio prva tri Mastersa u sezoni, nakon što je bio najbolji u Indijan Velsu i Majamiju.

"Čestitao bih Berdihu na odličnoj igri i velikoj borbi. Bio je sjajan, a zasluzio je trofej koliko i ja. Želim mu sreću u nastavku sezone", rekao je Đoković nakon meča sa češkim teniserom.

Đoković se zahvalio stručnom štabu na podršci koji se, kako je naveo, žrtvuje zarad njegovih uspeha.

"Zahvalio bih se mom timu, koji je bio sa mnom svaki dan i koji se žrtvuje zarad mojih uspeha. Organizatori su takođe bili odlični, prijem je bio sjajan kao i uvek. Srećan sam što odlazim sa trofejom. Hvala publici koja je došla u velikom broju da isprati turnir", zaključio je Đoković.

http://www.youtube.com/watch?v=ykrYDgn7_s4
http://www.youtube.com/watch?v=C6K4IjqRHW4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track