(VIDEO) BRAČNA IDILA: Prva godišnjica braka Novaka i Jelene Đoković
Foto: Kurir Cule I Damir

Skladan par

(VIDEO) BRAČNA IDILA: Prva godišnjica braka Novaka i Jelene Đoković

Tenis -
Veselje je održano 9, ali i 10. jula na Svetom Stefanu, a porodica Đoković u međuvremenu je brojnija za sina Stefana

Pre tačno fodinu dana i tada i danas najbolji teniser sveta Novak Đoković oženio se dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić, sa kojom danas, kada je ponovo u polufinalu Vimbldona, ima sina Stefana.

Novaka i Jelenu venčala je matičarka Olivera Pejanović. Novak Đoković je za ženidbu odabrao klasično odelo, dok je Jelena blistala u beloj korset venčanici, sa velom na glavi. Nakon dvadesetak minuta, mladenci su izgovorili sudbonosno da. Zatim se Jelena potpisala novim prezimenom – Đoković. Odmah nakon poljubca, mlada je bacila bidermajer, koji je uhvatila javosti nepoznata devojka.

Među mnogobrojnim zvnicama bili su i Nenad Zimonjić sa suprugom, Boris Beker, Troicki sa devojkom, Marjan Vajda...

Veselje je održano 9, ali i 10. jula na Svetom Stefanu, a mladence i njihove zvanice zabavljala su i poznata muzička imena, poput Miroslava Ilića, mlade zvezde "Granda" Milice Todorović, zatim džez pevačice Lene Kovačević, kao i Željka Samardžića.

Svadba je bila tradicionalna, služeni su domaći specijaliteti: pršut, sir, masline, čorba, jagnjetina, rižoto i riba...

U oktobru prošle godine, Jelena je rodila sina Stefana, prvo dete bračnog paera Đoković, koje zajedno sa roditeljima putuje i bodri oca na turnirima. Sada je u Londonu, gde Novak od 14 časova protiv Rišara Gaskea igra polufinale

http://www.youtube.com/watch?v=66rfpVaLN1Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track