(VIDEO) Đoković umesto trenera angažovao duhovnog gurua koji propoveda ljubav i mir, evo ko je on
Foto: Printskrin

Španac uz prvog reketa sveta u Parizu

(VIDEO) Đoković umesto trenera angažovao duhovnog gurua koji propoveda ljubav i mir, evo ko je on

Tenis -

Britanski mediji prenose opširnu priču od Pepeu Imazu, koji će biti uz prvog tenisera sveta Novaka Đokovića na Mastersu u Parizu.

Đoković danas počinje odbranu titule u glavnom gradu Francuske mečom drugog kola protiv Žila Milera.Uz Đokovića neće biti Marijan Vajda i Boris Beker, već Pepe Imaz. Vajda i Beker će ponovo biti u stručnom štabu prvog reketa sveta na završnom turniru sezone u Londonu.Britanski mediji navode da je Pepe Imaz duhovni guru, čija je filozofija "Amor y Paz", odnosno ljubav i mir.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Seansa je navodno trajala i tokom leta u vreme dok je Srbija igrala sa Velikom Britanijom u Dejvis kupu u Beogradu. Britanija je pobedila, a Endi Marej je bio uz svoj tim, dok je Đoković bio na seansi u Marbelji.Đoković je i prošlu nedelju proveo u Marbelji kao priprema za turnir u Parizu. Britanski list navodi da je Pepe Imaz prethodnih nekoliko meseci proveo sa Đokovićem na turnirima, ali da se skrivao da ga niko ne vidi."Đoković je osvojio Rolan Garos, a onda je na terenu reketom nacrtao srce. Đoković je rekao da je to srce posvećeno Gustavu Kuertenu. Međutim, to srce je simbol koji favorizuje duhovni guru Imaz. I Đokovićeva proslava rukama posle pobede prema navijačima je u stvari gest ljubavi koji favorizuje Pepe Imaz", navodi britanski list."Dejli mejl" navodi i da je Đoković imao problema u braku sa suprugom Jelenom i da je to jedan od razloga zašto je zatražio pomoć duhovnog vođe."Jelena Đoković je bila na tribinama tokom Ju-Es opena, ali su svi primetili da je bila odsutna duhom. Ona je malo pratila šta se dešava na terenu dok je Novak igrao. Brak mu je bio u krizi, ali je Novak i to prebrodio. Verovatno je i zbog toga Novak žrtvovao turnir u Pekingu", zaključuje britanski list i dodaje da se konačni rasplet o tome ko će završiti sezonu na prvom mestu ATP liste očekuje u Londonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track