(VIDEO) EVO KO JE KRALJ ŠLJAKE: Pogledajte kako je Đoković počistio Nadala u Monte Karlu
Foto: AP

Epska borba

(VIDEO) EVO KO JE KRALJ ŠLJAKE: Pogledajte kako je Đoković počistio Nadala u Monte Karlu

Tenis -
Publika je imala priliku da uživa u spektakularnim potezima obojice tenisera, viđeno je nekoliko poena za televizijske špice, a odlučila je bolja taktika prvog igrača sveta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale masters turnira u Monte Karlu, pošto je danas u polufinalu savladao Španca Rafaela Nadala u dva seta, rezultatom 6:3, 6:3.

Za 23. masters titulu u karijeri, a drugu u Monte Karlu, Đoković će u nedelju od 14,30 igrati protiv Čeha Tomaša Berdiha, koji je u prvom polufinalu savladao Francuza Gaela Monfisa sa 2:0. Biće to njihov 21. međusobni susret, a od prethodnih 20, srpski teniser je izgubio samo dva.Do 20. pobede u 43. duelu protiv Nadala, Đoković je stigao posle 97 minuta fantastične igre, a Španac nije uspeo da mu parira ni u jednom elementu. Publika je imala priliku da uživa u spektakularnim potezima obojice tenisera, viđeno je nekoliko poena za televizijske špice, a odlučila je bolja taktika prvog igrača sveta.Plasmanom u finale Đoković je zaradio 240 poena, pa je prenost na ATP listi u odnosu na drugoplasiranog Federera povećao za 750 poena, jer je Švajcarac porazom u osmini finala izgubio 510 poena. Pobedom u finalu, Đoković bi obezbedio još 400 poena, što bi mu, ako ga zaobiđu povrede, gotovo garantovalo da će i ovu godinu završiti na prvom mestu.

Pogledajte najbolje detalje sa epskog meča u Monte Karlu.

http://www.youtube.com/watch?v=8eY-36x6nFw
http://www.youtube.com/watch?v=TKmGj24jFJM
http://www.youtube.com/watch?v=zk2AvD4O48k
http://www.youtube.com/watch?v=wMjFLZGBBho

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track