(VIDEO) ISPAO ĐOKOVIĆEV DŽELAT: Nišikori eliminisan već na startu Ju-Es opena
Foto: Reuters

Velika senzacija u prvom kolu turnira u Njujorku

(VIDEO) ISPAO ĐOKOVIĆEV DŽELAT: Nišikori eliminisan već na startu Ju-Es opena

Tenis -
Nišikori je prošle godine u polufinalu turnira u Njujorku eliminisao Đokovića, a potom je u finalu poražen od Marina Čilića

NJUJORK - Japanski teniser Kei Nišikori eliminisan je u prvom kolu poslednjeg gren slem turnira sezone, Ju-Es opena, koji je danas startovao u Njujorku.Nišikori je prošle godine u polufinalu eliminisao prvog reketa sveta Novaka Đokovića, a potom je u finalu poražen od Marina Čilića.Japanac je večeras u prvom kolu poražen od Francuza Benoa Pera 3:2, po setovima 6:4, 3:6, 4:6, 7:6, 6:4.Ovo je prvo veliko iznenađenje u muškom singlu. Prema ranijem projektovanom žrebu, Nišikori je trebalo da se sastane sa Đokovićem u polufinalu.Per, 41. igrač na ATP listi, pobedio je prošlogodišnjeg finalistu Ju Es opena za tri sata i 10 minuta. Per je u taj-brejku četvrtog seta spasao dve meč lopte i taj deo igre dobio sa 8:6.

Plasman u drugo kolo ostvario je i Francuz Žo Vilfrid Conga, koji je pobedio Jarka Nieminena iz Finske sa 6:3, 6:1, 6:1, kao i bugarski teniser Grigor Dimitrov, koji je posle tri seta pobedio Australijanca Metjua Ebdena sa 6:4, 6:2, 6:4.

http://www.youtube.com/watch?v=MFG8ylrm_HQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja