(VIDEO) MARADONA STIGAO U ZAGREB Argentinac odmah osuo paljbu: Tretirate me kao idiota!
Foto: Profimedia

Božija ruka u Hrvatskoj

(VIDEO) MARADONA STIGAO U ZAGREB Argentinac odmah osuo paljbu: Tretirate me kao idiota!

Tenis -

Legenda argentinskog i svetskog fudbala Dijego Armando Maradona doputovao je u Hravtsku kako bi ispratio finale Dejvis kupa.

1 / 3 Foto: Profimedia

Odmah po sletanju na hrvatski aerodrom, skandalozni Argentinac izrazio je nezadovoljstvom brojem novinarskih ekipa koje su poželele dobrodošlicu slavnom fudbaleru.

Maradona je želeo da njegov dolazak prođe bez medijske pompe, te je sve držano u strogoj tajnosti, ali uzalud!

Kada se najpoznatiji argenstisnski sportista svih vremena pojavio pred novinarima, nastala je prava gužva što je Maradonu dovelo do ludila.

"Dobro sam putovao. Ovako neću da govorim, ovo je nered. Došli su pred Rosio (Maradonina devojka) i mene i tretirali me kao idiota. Nisam zaslužio da se tako odnose prema meni. Da ste se dobro organizovali, govorio bih, a ovako neću", rekao je Maradona.

Maradona je ljubitelj tenisa i već je pratio okršaj Hrvatske i Argentine u Dejvis Kupu 2002. godine, a u Dubaiju je i zaigrao s Del Potrom.

Hrvatska je Dejvis kup osvojila 2005. godine u svom jedinom dosadašnjem nastupu u finalu, dok je Argentina do sada četiri puta igrala u finalu (1981, 2006, 2008. i 2011) i sva je četiri puta gubila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track