(VIDEO) NOLE NAPADA MONTE KARLO: Evo ko stoji Đokoviću na putu ka polufinalu sa Nadalom
Foto: Fonet

Federer ne igra

(VIDEO) NOLE NAPADA MONTE KARLO: Evo ko stoji Đokoviću na putu ka polufinalu sa Nadalom

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković mogao bi na Mastersu u Monte Karlu da se sretne s Rafaelom Nadalom u polufinalu, dok su mu potencijalni rivali u finalu Endi Marej, Sten Vavrinka...

Danas je održan žreb za prvi turnir u sezoni šljake.

Novak je, kao drugi nosilac, slobodan u prvom kolu, a u drugom se sastaje sa boljim iz duela Žil Simon (Francuska) - Malek Džaziri (Tunis). Projektovani rival u trećoj rundi mu je Španac Pablo Karenjo Busta (13. nosilac), koji je nedavno gostoavao u Beogradu u meču Dejvis kupa, ali se njih dvojica nisu tada sastajala.

Potencijalni Đokovićev rival u četvrtfinalu je Austrijanac Dominik Tim (6), a u polufinalu bi mogao na Rafaela Nadala (4), osmostrukog osvajača turnira u Monte Karlu.

Na drugoj strani kostura su Endi Marej, Sten Vavrinka...

Rodžer Federer ne učestvuje na turniru u Monte Karlu.

Đoković je u Monte Karlu, inače svom zvaničnom prebivalištu, pobeđivao dva puta, 2013. i 2015, a prošle godine ga je već na startu (u drugom kolu) šokirao Čeh Jirži Veseli.

Drugi reket Srbije Viktor Troicki igraće u prvom kolu sa Urugvajcem Pablom Kuevasom, a ako ga savlada, ići će na pobednika meča Florijan Majer (Nemačka) - Žoao Souza (Portugal). Troickog bi u trećem kolu verovatno čekao Vavrinka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Novakov odgovor Nadalu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track