(VIDEO) NOLETOV ŠOU U LONDONU: Došao helikopterom na egzibiciju, a onda je uradio nešto neviđeno
Foto: Reuters

Poslednje pripreme za Vimbldon

(VIDEO) NOLETOV ŠOU U LONDONU: Došao helikopterom na egzibiciju, a onda je uradio nešto neviđeno

Tenis -
Đoković je pobedio Gaskea u super taj brejku 6:4, 6:7(6-8), 10:8

LONDON - Srpski teniser Novak Đoković učestvovao je na egzibiciji Budls u Londonu, a na meč sa Rišarom Gaskeom došao je helikopterom.

Đoković je pobedio Gaskea u super taj brejku 6:4, 6:7(6-8), 10:8.

Đoković je pobedio Gaskea u super taj brejku 6:4, 6:7(6-8), 10:8.

Novak je oduševio navijače jednim svojim potezom oduševio navijače. Novak je jednu lopticu koja je odletela visoko u vazduh sačekao da mu padne u džep, a onda je dobio ovacije navijača.

Đoković je zatim napravio šou, skinuo dres sa sebe i poklonio ga jednoj devojci na tribinama, a onda je dobio poljupac od nje.

Nole se tokom meča često šalio sa publikom, a onda se po završetku ovog duela obratio treneru Borisu Bekeru, kao i kondicionom treneru Gebhardu Filu Griču.

"Boris je stalno uz mene. Imamo srećan brak, posebno na travi! Nadam se da će uspeti da popravi svoju kondiciju i da ćemo biti u stanju da razmenimo par loptica. Ne ismejavam ga, znam da je u prošlosti imao nezgodne povrede i da zato ne može da igra", rekao je Đoković i nastavio:

"Lepo je imati takvog šampiona u timu. On jako dobro zna šta je potrebno kada igrate takve turnire kao što je Vimbldon. Prošao je mnogo toga, potpuno razume sa čim se sve suočavam. Mnogo razgovaramo o svemu. Tenis je veoma zahtevan sport i drago mi je da imamo mnogo uspeha zajedno".

Trying to look like 'ah yeah, I do this all the time' ;)Haha, da li izgleda kao da mi ovo svaki put polazi za rukom (ili za nogom) ;)

Posted by Novak Djokovic on Thursday, June 25, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track