(VIDEO) NOVI NOLE: Đoković u Šangaju objasnio šta je promenio posle mesec dana pauze
Foto: Reuters

Lako pobedio Fonjinija

(VIDEO) NOVI NOLE: Đoković u Šangaju objasnio šta je promenio posle mesec dana pauze

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković izrazio je zadovoljstvo zbog današnje pobede nad Italijanom Fabijom Fonjinijem na startu turnira u Šangaju.

Prvi reket sveta se na teren vratio posle mesec dana i krenuo u odbranu titule. Sa Fonjinijem nije imao problema - 6:3, 6:3.

"Zadovoljan sam što sam se vratio na teren, s obzirom na to da sam morao da preskočim turnir u Pekingu na kojem sam planirao da nastupim. Ovo je turnir na kojem sam prethodnih godina igrao sa mnogo uspeha", podsetio je Đoković da je u Šangaju pobedio tri puta i dodao:

"Cilj mi je bio da se fokusiram na svoju igru i na stvari na kojima sam radio prethodnih nekoliko nedelja. Verujem da ću napredovati iz dana u dan".

Đoković je ponovo rečeno nedavno u Beogradu - da mu je sada prioritetni cilj da ponovo počne da uživa na terenu.

"Kao što sam i ranije rekao, stvar je jednostavna. Trudim se da sagledam stvari iz druge perspektive, ljudske, a ne iz ugla profesionalnog igrača. Kada sam na terenu naravno da želim da odigram najbolje, da se trudim da pobedim, ali to dolazi kao posledica toga kako se osećam i kako pristupam meču", naveo je Đoković, koji će u trećem kolu igrati protiv pobednika duela Grigor Dimitrov - Vasek Pospišil.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track