Glamur u Milanu

(VIDEO) SPEKTAKL NA ĐOKOVIĆEVOJ VEČERI: Nole okupio Kariće sa Bogoljubom na čelu, pa još i zapevali

Tenis -

Lider Pokreta snaga Srbije je zajedno sa svojim bratom Dragomirom, suprugom Milankom i ostalim članovima porodice bio gost na humanitarnoj večeri Fondacije Novaka Đokovića.

Karići su se slikali zajedno s njim, a Bogoljub se i na svom profilu na Fejsbuku pohvalio da je putovao u Milano."Ovako je bilo na dobrotvornoj veleri u Milanu, gde smo prikupljali sredstva za decu Srbije", napisao je Bogoljub Karić.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glamuroznom događaju prisustvovale su brojne druge zvanice iz sveta sporta, muzike, mode, šou biznisa. Među 400 gostiju koji su se prošetali crvenim tepihom našli su se čuveni modni kreator Đorđo Armani, proslavljeni fudbaleri Milana Paolo Maldini i Andrej Ševčenko, teniserka Serena Vilijams, urednica Voga Ana Vintur i mnogi drugi. Posebnu pažnju je privukla 11-godišnja Zia Iling, koja je otpevala pesmu koju je sama komponovala, na oduševljenje svih gostiju, i pokazala izuzetan talenat za muziku.

Foto: Fondacija Novak Đoković
Foto: Fondacija Novak Đoković

Posebnu pažnju je privukla 11-godišnja Zia Iling, koja je otpevala pesmu koju je sama komponovala, na oduševljenje svih gostiju, i pokazala izuzetan talenat za muziku.

Supruga prvog reketa sveta Jelena Đoković blistala je na ovom događaju.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track