(VIDEO) URNEBESNO: Poslušajte najveće muzičke hitove o Noletu!
Foto: Profimedia

Vasiona peva

(VIDEO) URNEBESNO: Poslušajte najveće muzičke hitove o Noletu!

Tenis -

Novak Đoković je svetski fenomen, a koliko je popularan u Srbiji govori činjenica da je o njemu snimljen veliki broj pesama.

Ako nekada bude poželeo Đoković može slobodno da izda jedan album s najvećim hitovima o njemu.

Ni slutio nije Nole da će njegovi obožavaoci njemu u čast spevati toliko pesama..

Ukoliko niste imali priliku do sada da preslušate sve pesme o svetskom broju jedan, mi vam predstavljamo najsimpatičnije i najveće hitove.

Krenimo redom.

Pesma za koju je nemoguće da je niste čuli je "Nole, svi ga vole". Ako ste to propustili, onda su vam reči refrena bar malo poznate.

Ubrzo je usledila i himna o Noletu koja između ostalog kaže: "Srpski ponos, srpska dika, takvog nema Amerika, 'ajde Nole delijo, napred naša Srbijo!"

Novosadski kantautor Aljoša Boruša posvetio mu je pesmu"Ole Nole" u kojoj u jendom stihu objašnjava kakav je zapravo Đoković: "Nole buši švajcarske sireve, toreador je za španske bikove, po svom vremenu štima Big Ben, Nole teniski supermen!".

U listu izvođača pesme o Noletu upisao se i čuveni DJ Krmak, koji u svom narodnjačkom fazonu peva: "Jer Nole je šampion što se jednom rađa, jao šta im radi u mozak ih gađa".

Mladi srpski muzičari Anastasija i Stefan Knežević komponovali su numeru "Nole": "Nole, serviraj za nas, za majku Srbiju! Nole, kucnuo je čas, za novu pobedu!"

A poslednja pesma u nizu nosi jednostavan naziv "Novak Đoković", a izvođači su Uroš Milutinović, Vojislav Spasić i hor Arhangeli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track