(VIDEO) VUČIĆ: Vičite meni pe..ru, a ne Novaku Đokoviću!
Foto: Pt Tanjug

Jasna poruka premijera

(VIDEO) VUČIĆ: Vičite meni pe..ru, a ne Novaku Đokoviću!

Tenis -
Đoković je veliki sportista i ponos Srbije i uvek ću rađe prihvatiti da meni viču da sam pe...r nego da ga vređaju, kao na košarkaškoj utakmici između Zvezde i Partizana, rekao je premijer

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je na Biznis forumu na Kopaoniku da nema snage da kao premijer sprovede privatizaciju fudbalskih klubova Crvene zvezde i Partizana.

"Ja sam tražio privatizaciju tih klubova. Ali, nažalost, nisam naišao na razumevanje i u ovom momentu nemam snage da to sprovedem do kraja iako sam svestan da je to jedini način da se oporave", rekao je Vučić.

On je, komentarišući navode iz emisije Insajder TV B92 koja se bavila poslovanje sportskih klubova u Srbiji, posebno naglašavajući fudbalske klubove Crvenu zvezdu i Partizan, istakao:

"Tražio sam privatizaciju. Pa sam zbog toga i ko zna čega slušao Vučiću ped.ru! Pa šta ako smo u prenosu, govorim istinu! I kao sad ste svi vi zgroženi, a to viče 20.000 ljudi. Ja sa tim pesmama nemam problem, slušam i slušaću ih. Pa ima i drugih klubova i organizacija koje su u blokadi. Hoćemo da ukinemo i Demokratsku stranku, koja je u blokadi. Sada nažalost, nismo u stanju da se sa tim do kraja uhvatimo u koštac, nadam se da ćemo biti", rekao je Vučić.

On je naveo da u upravama klubova nema političara iz redova Srpske napredne stranke čiji je predsednik."U Zvezdi je Slaviša Kokeza, koji nije visoki funkcioner već član Glavnog odbora, SNS-a koji će uskoro biti rekonstrisan. O ljudima iz Partizana ne treba da pričamo, preuzeli su klub pre nekoliko sedmica, smešno je kriviti ih za bilo šta", rekao je Vučić.

On je potom prokomentarisao i probleme sa prodajom karata za Dejvis kup meč Srbije i Hrvatske u Kraljevu.

"Kraljevo je veliki grad, a dvorana ima malo mesta. Ja razumem da su ljudi besni, ali ih molim da vređaju mene, a ne Novaka Đokovića. On je veliki sportista i ponos Srbije i uvek ću rađe prihvatiti da meni viču da sam peder nego da ga vređaju, kao na košarkaškoj utakmici između košarkaša Partizana i Crvene zvezde", rekao je on.

http://www.youtube.com/watch?v=DX9qnn94KrU
http://www.youtube.com/watch?v=MyFpYSwNIUs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track