ŠARIĆ SE ODVALIO KOD STOJKETA NA SVADBI: Duško mladence zakitio sa 5.000 evra!
Foto: Instagram, Zorana Jevtić

Šuške pijani

ŠARIĆ SE ODVALIO KOD STOJKETA NA SVADBI: Duško mladence zakitio sa 5.000 evra!

Stars -

Živeli mlađi brat narko-bosa preterao s alkoholom na golmanovom venčanju, pa mu je obezbeđenje pomoglo da uđe u auto, parkiran na ulazu u restoran

Kontroverzni crnogorski biznismen Duško Šarić među poslednjima je otišao sa svadbe Vladimira Stojkovića i Valentine Pupović, i to zahvaljujući telohraniteljima, koji su ga bukvalno uneli u automobil.

Napravili feštu... Vladimir i Valentina
Napravili feštu... Vladimir i Valentina

Mlađi brat uhapšenog narko-bosa Darka Šarića baš se opustio uz alkohol, pa nije bio u stanju sam da dođe do svog vozila. Šest „gorila“Čak šest telohranitelja pomogla su mu da dođe do auta.Duško je na veselje u restoran u Borči došao sa suprugom Ninom. On je mladencima preneo čestitke svog brata Darka, čiju je decu čuvala Valentina.

„Zaradili“ 20.000 evra... Stojke sa kovertom i poklonima
„Zaradili“ 20.000 evra... Stojke sa kovertom i poklonima

Šarić je na golmanovoj svadbi ostao do dva sata iza ponoći, a ispred restorana ga je sve vreme čekalo obezbeđenje. Kako bi sprečili da paparaci slikaju njihovog pijanog šefa, parkirali su automobil na sam ulaz u restoran. Šarićeva supruga Nina restoran je napustila pola sata pre njega u pratnji dve drugarice.Inače, Duško je bio jedan od galantnijih gostiju na Stojketovoj svadbi. Osim što je naručivao pesme i čašćavao muzičare, kako saznajemo, njegova koverta koju je dao mladencima bila je najdeblja.

Spremno čekali gazdu... Telohranitelji Duška Šarića
Spremno čekali gazdu... Telohranitelji Duška Šarića

Slike i skupocena pića

On im je, kako se priča, dao čak 5.000 evra. Velikodušni su bili i fudbaleri Adem Ljajić, Aleksandar Kolarov, Bambi Tošić i Lola Smiljanić. Oni u kovertu nisu stavljali manje od 1.000 evra. Mladenci su, osim para, dobili i vredne slike, skulpture, skupocena pića. Procenjuje se da su ukupno na svadbi dobili oko 20.000 evra. Stojke je na kraju veselja pomogao radnicima restorana da poklone unesu u automobil, pa ga je naš paparaco uslikao kako nosi kutiju.

Krila liceMLADA NEĆE DA SE SLIKAValentina Pupović nipošto nije htela da njena fotografija s venčanje osvane u novinama, pa je zato na sve načine pokušavala da sakrije lice od fotografa. Dok je izlazila iz restorana, Stojketova supruga je non-stop lice zaklanjala, i to prvo buketom cveća, a onda i rukom. Kad je shvatila da joj baš i ne polazi za rukom da se sakrije, brže-bolje je ušla u automobil.

Vladimir poručio ženiSKRATIĆU TI JEZIK!Nakon što je završen sam čin venčanja, mladenci su se presvukli. Valentina se odlučila za belu kratku haljinu, preko koje je obukla kaput, dok je Stojke na sebi imao patike, farmerke i majicu, na kojoj je bila slika ljudske glave sa ispruženim jezikom i makazama koje ga seku. Golmanovi prijatelji su se našalili na njegov račun da je time poručio ženi da će joj skratiti jezik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track