Kada je poginuo život im se pretvorio u pakao: Gde su i šta rade ćerka i žena Darka Radovanovića?
Foto: Ivan Dobričić

6 GODINA NAKON KOBNOG DOGAĐAJA

Kada je poginuo život im se pretvorio u pakao: Gde su i šta rade ćerka i žena Darka Radovanovića?

Stars -

Kada je 11. juna 2011. godine medijima odjeknula vest da su mladi pevač i njegov menadžer izgubili život u saobraćajnoj nesreći, cela Srbija je bila skrhana...

Popularni pevač i njegov menadžer Aleksandar Milošević izgubili su živote pre 6 godina u saobraćajnoj nesreći.Darko je imao samo 36 godina, a za sobom je ostavio suprugu Mariju i ćerkicu Laru, koja danas ima 10 godina.Pevač je svojevremeno za Story izjavio da je od supruge imao podršku, pažnju i ogromnu naklonjenost.

Njihova ljubav počela je 2004. godine. Darko je prvi put morao da se pomuči da bi osvojio srce devojke koja ga je fascinirala na jednom nastupu u njenoj rodnoj Sremskoj Mitrovici. Osvajao ju je šest meseci, a Maja je na kraju poklekla, dok se Darko šalio kako se upornost uvek isplati.Zbog Maje se Darko doselio u Sremsku Mitrovicu gde ona ima svoj frizerski salon i gde su njih dvoje osnovali svoje ljubavno gnezdo.

Maja i Darko bili su beskrajno zaljubljeni, spremni da ulože i poslednji atom snage i kreativnosti da oduševe jedno drugo. Darko je uvek govorio da Maja vodi glavnu reč u njihovoj vezi, a potom i u braku.- Samo da se ona ne ljuti. Neću da radim ništa što može da naljuti moju Maju - govorio je.Kada je 11. juna na svet došla njihova Lara, ponosni tata nije mogao da opiše sreću. Govorio je da je Lara nasledila maminu lepotu, a tatin temperament i osmeh.

Maja i Lara su se nakon tragične smrti supruga i oca potpuno povukle i dalje žive u Sremskoj Mitrovici, sa Marijinim roditeljima, jer je Maji bilo teško da živi u stanu koji je nekada delila sa pokojnim suprugom.Nekoliko godina kasnije, Maja je istakla da je Darko svakodnevno prisutan u njihovim životima kroz pesme i sećanja i da ta rana nikada neće zarasti.Sa sajta Story.rs preporučujemo još i:Mirka i Vujadin Savić ne mogu da sakriju oduševljenje: Da li je maleni Andrej već odabrao svoju profesiju? (FOTO)Evo od koga je nasledila lepotu i britak jezik: Mnogi nisu ovo znali, ali za ocem Lee Kiš su nekada sve žene uzdisale (FOTO)Najteži dani u životu slavnog pevača: Moja jednomesečna princeza je upravo preminula (FOTO)In Memoriam – Darko Radovanović: Još nije bilo vreme da se rastaje...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track