9 METAKA ISPALJENO U BIVŠU FARMERKU: Ovo su detalji pokušaja ubistva ANĐELE VEŠTICE u Sarajevu
Foto: Printskrin/Instagram

Izbegnuta tragedija

9 METAKA ISPALJENO U BIVŠU FARMERKU: Ovo su detalji pokušaja ubistva ANĐELE VEŠTICE u Sarajevu

Stars -

Bivša učesnica Farme Anđela Veštica u subotu je preživela pokušaj ubistva u Sarajevu kada je na nju ispaljeno devet metaka, ali je nijedan, na sreću, nije pogodio.

Njen dečko, s kojim je bila u društvu dečka Admir Arnautović je pogođen sa tri metka i odmah je prevezen u bolnicu, a navodno je na njih pucala bivša Admirova žena.

"Tačno je, pucano je na mene i na mog dečka Admira Arnautovića. To je uradila njegova bivša žena zbog ljubomore. Ona je poznata po tome što je bacala bombe na ljude i robijala je zbog toga. Admir i ja smo sedeli u kafiću kada je ona ušla, bacila kesu sa oko kilogram heroina i pozvala policiju, da bi nam namestila da je droga naša. Počela je svađa, a Emina je tada izvukla pištolj i zapucala najpre u Admira, i sa tri hica ga pogodila u nogu, a zatim je čak devet puta pucala na mene. Srećom nijedan metak me nije pogodio", rekla je Anđela i dodaje da njen dečko nije teško ranjen.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Prema izveštajima sarajevskih medija, Emina Arnautović, koja je nedavno puštena iz pritvora, pred očima sinova je u petak posle podne prošla pored supruga "golfom 7" i zatekla ga u preljubi, što je bio okidač da iz pištolja ispali nekoliko hitaca. Emina - Minka Arnautović je sa Eldanom Žigovićem privođena nakon bombaških napada na imovinu braće Mulića.

U SARAJEVU PUCANO NA BIVŠU UČESNICU FARME: Ispaljeno 9 hitaca na Anđelu Vešticu

Admir Arnautović je odranije poznat sarajevskoj policiji, ali i javnosti kao višestruki povratnik. On je privođen više puta zbog poslova s narkoticima, ali i izazivanja opšte opasnosti.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track